Haberler

Osman Gazi'yi Anma ve Tanıtım Şenliklerine Bilecik'ten Yoğun Katılım

Güncelleme:

Osmanlı Devletinin kurucusu Osman Gazi'yi anmak için düzenlenen 33. Osman Gazi'yi Anma ve Tanıtım Şenlikleri'ne Bilecik'ten yüksek katılım sağlandı. Şenliklere AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve İstanbul'da yaşayan Bilecikliler katıldı. Bilecik Belediyesi ekipleri de şenliklerde destek sağladı.

Osmanlı Devletinin kurucusu Osman Gazi'yi anmak için bu yıl 33'üncü düzenlenen anma ve tanıtım şenliklerine Bilecik'ten katılım yüksek oldu.

İstanbul Tuzla'da düzenlemiş 33. Osman Gazi'yi Anma ve Tanıtım Şenlikleri'ne AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve İstanbul'da yaşayan Bilecikliler katıldı. Subaşı şenlikler öncesi yaptığı konuşmada, "Bizleri burada güzel bir şekilde ağırlayan ve bizi adeta Bilecik'te gibi hissettiren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan şenliklerde Bilecik Belediyesine ait ekipleri İstanbul'a giderek, alanda başta gölgelik çadır olmak üzere bir çok alanda destek oldu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Melek Mızrak Subaşı Bilecik Belediyesi Halil Eldemir Halil Eldemir Milletvekili Osman Gazi İstanbul AK Parti Bilecik Osmanlı Subaşı Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title