Haberler

Ordu'nun en büyük kültür merkezi 29 Ekim'de açılacak

Güncelleme:

Akkuş ilçesinde inşa edilen gençlik merkezi, Cumhuriyet'in ilanının 100. yılı olan 29 Ekim'de hizmete açılacak. Proje, Ordu'da genelindeki 19 ilçenin en büyük gençlik merkezi olacak.

Ordu'nun en büyük kültür merkezi 29 Ekim'de açılacak

ORDU Ordu'nun Akkuş ilçesinde gençlerin geleceğe daha donanımlı bireyler olarak hazırlanması amacıyla inşa edilen gençlik merkezinin Cumhuriyet'in ilanının 100. yılı olan 29 Ekim'de hizmete açılması planlanıyor.

Akkuş'ta geçen yıl başlanan gençlik merkezinde sona yaklaşılıyor. Hizmet alanı ve işlevi nedeniyle Ordu'da genelindeki 19 ilçenin en büyük gençlik merkezi olma özelliği taşıyacak olan projenin kaba inşaat tamamlanırken dış cephe çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Yapımı tamamlandığında gençlerin birçok alanda gelişimine katkı sunacak olan kültür merkezi Cumhuriyet'in ilanın 100. yılı olan 29 Ekim'de hizmete açılması bekleniyor.

"Geleceğe ve gençliğe büyük önem veriyoruz"

Akkuş'ta, geleceğe ve gençliğe yönelik hizmetlere ve faaliyetlere önem verdiklerini belirten Başkan İsa Demirci, "Akkuşumuzun geleceğini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak daha yaşanabilir bir Akkuş için ilçemizi adeta şantiyeye çevirdik. İlçemizde geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha donanımlı bireyler olarak geleceğe hazırlanmaları için gençlik merkezi projemize geçtiğimiz yıl start vermiştik. Bu önemli projenin açılışını Cumhuriyetin ilanın 100. yılında yani 29 Ekim'de yaparak gençlerimize hediye etmek istiyoruz" dedi.

"Gençlerin her alanda gelişimi desteklenecek"

Gençlik merkezi tamamlandığında gençlerin her alanda gelişimlerini destekleyeceklerini söyleyen Demirci, "1160 metrekare alana 3 kat olarak inşa edilen gençlik merkezinde müzik ve resim atölyesi, spor odası, el sanatları atölyesi, konferans salonu, gençler için has oda ve kütüphane gibi birçok sosyal donatılar yer alacak. Gençlik Merkezi tamamlandığında gençlerimizin çeşitli kurslar ve eğitimler, spor faaliyetleri, sosyal faaliyetlerle bilimden sanata, sanattan kültüre ve spora kadar her alanda gelişimlerini desteklemiş olacağız. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

29 Ekim Gençlik Akkuş Ordu Eğitim Kültür Sanat Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title