Haberler

Opera Solistleri Afyonkarahisar'da Konser Verdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Opera Solistleri Afyonkarahisar'da konser verdi Konserden detaylar Solistlerin sahnelerinden görüntüler Afyonkarahisar'da konser AFYONKARAHİSAR (AA) – Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi (DOB) Genel Müdürlüğü, Ankara Devlet Opera ve Balesi solistleri Afyonkarahisar'da konser verdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Opera Solistleri Afyonkarahisar'da konser verdi

Konserden detaylar

Solistlerin sahnelerinden görüntüler Afyonkarahisar'da konser

AFYONKARAHİSAR (AA) – Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi (DOB) Genel Müdürlüğü, Ankara Devlet Opera ve Balesi solistleri Afyonkarahisar'da konser verdi.

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen, Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi büyük salonda gerçekleştirilen konserde soprano Reyhan Görbil, Sayra Seyhan Geçim, Mezzo Soprano Şebnem Algın, Bas Mehmet Yılmaz ile Bülent Ateşoğlu, Tenor Erdal Şen sahne alırken, solistlere piyanoda Ongun Kula eşlik etti.

Solistler iki bölümden oluşan konserde 16 parça seslendirdi. Soprano Sayra Seyhan Geçim'in seslendirdiği Karahisar Kalesi sanatseverlerden büyük alkış aldı.

Konseri Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekili Özge Öztürk Demirayak ve çok sayıda sanatsever dinledi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Seyhan Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title