Haberler

Nevşehir'de Uğur Işılak Rüzgarı Esti

Nevşehir'de Uğur Işılak rüzgarı esti Minik çocuk "Dombıra" şarkısında kendinden geçtiNEVŞEHİR - Nevşehir'in il oluşunun 63. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Uğur Işılak sahne aldı.

Nevşehir'de Uğur Işılak rüzgarı esti

Minik çocuk "Dombıra" şarkısında kendinden geçti

NEVŞEHİR - Nevşehir'in il oluşunun 63. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Uğur Işılak sahne aldı.

20 Temmuz 1954 yılında il olan ve il oluşunun 63. yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Diriliş Meydanı'nda sanatçı Uğur Işılak konser verdi. Diriliş Meydanı'nda konser veren Işılak, "Her şey Türkiye için", "Dombıra" ve diğer sevilen şarkılarını seslendirdi. Burada bir konuşma yapan Işılak, Dinleyicilere hitaben kısa Türk milletinin 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı dik duruşuyla destan yazdığını söyledi. Uğur Işılak'ın "Dombıra" şarkısını söylediği esnada ise konsere gelen minik bir çocuğun şarkıya eşlik etmesi konsere gelenler tarafından büyük ilgi gördü.

Sanatçı Uğur Işılak yaklaşık bir saat boyunca sahnede kalırken Nevşehir Valisi İlhami Aktaş sanatçıya çiçek takdim etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Uğur Işılak Nevşehir Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title