Haberler

Modern Romeo & Juliet Müzikali

Güncelleme:

Antalya Devlet Opera ve Balesi'nde sahnelenecek "Batı Yakasının Hikayesi"ni kaçırmayın.

New York'un batı yakasında yaşanan kavgaların ortasında muhteşem bir aşk hikayesi izlemek istiyorsanız, Antalya Devlet Opera ve Balesi'nde sahnelenecek "Batı Yakasının Hikayesi"ni kaçırmayın. Broadway'in ünlü müzikali, konusu ile olduğu kadar dekoru, ilginç kostümleri ve eğlenceli dansları ile de beğeni topluyor. William Shakespeare'in Romeo ve Juliet eserinin güncel bir uyarlaması olan eserin müzikleri ise Amerikalı besteci Leonard Bernstein'a ait. "Batı Yakası Hikayesi" 22 Mart Perşembe ve 24 Mart Cumartesi günü saat 20:00'da Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde yeniden sahnelenecek.

Broadway'in ünlü müzikali

20'den fazla Oscar ve Grammy ödülüne sahip bu müzikalde, sahne önünde ve sahne arasında 168 kişilik kalabalık bir ekip yer alıyor. Lale Balkan'ın sahneye koyduğu eser; New York'un Batı yakasında Porto Rikolu göçmen gençlerin oluşturduğu "The Sharks" ile, göçmenlerin artışından rahatsızlık duyan Amerikalı gençlerin çetesi "The Jets" arasındaki gerilim ve kavgalarla karışık bir aşk hikayesini konu alıyor. Eserde Maria rolünü Sema Yaran ve Tony rolünü ise Atay Ergezen dönüşümlü olarak canlandırıyorlar.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

New York Antalya Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title