Haberler

Mamak Belediyesi Altınevler Uyanık Kütüphane'de Sinema Günleri Düzenliyor

Güncelleme:

Mamak Belediyesi tarafından açılan Altınevler Uyanık Kütüphane'de çocuklar, sinema filmi izlemenin keyfini çıkardı. Sinema Günleri çerçevesinde minikler animasyon film izledi ve Mamak Belediyesi'nin mısır ikramını tadına baktı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ücretsiz sinema keyfi imkanı sunduklarını belirtti.

Mamak Belediyesi tarafından açılan Altınevler Uyanık Kütüphane'de çocuklar, sinema filmi izlemenin keyfini çıkardı.

Mamak Belediyesi, açtığı kütüphaneleri çok yönlü olarak tasarlıyor. Sinema, etkinlik salonları, atölyeleri ile kütüphaneler klasik kütüphane anlayışını geride bıraktı. Altınevler Uyanık Kütüphane'de Sinema Günleri çerçevesinde minikler animasyon film izledi. Akranları ile buluşan minikler hem sinema keyfi yaşadı hem de Mamak Belediyesi'nin mısır ikramının tadına baktı.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Sinema günü etkinliklerimiz çok seviliyor ve yakından takip ediliyor. Uyanık kütüphanelerimizde olsun, aile merkezlerimizde olsun sinema günleri düzenliyoruz. Çocuklarımıza, kadınlarımıza ücretsiz sinema keyfi imkanı sunuyoruz. Üstelik mısırlar da bizden. Onlara filmin keyfini çıkarmak kalıyor" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Mamak Belediyesi Mısır Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title