Haberler

    Kutlama Keki Dekorasyonu

    Kutlama Keki Dekorasyonu workshop'u Le Cordon Bleu İstanbul'da!

    Kutlama Keki Dekorasyonu workshop'u Le Cordon Bleu İstanbul'da!

    Bu eğitici ve keyifli kursta; katılımcılar, ödüllü Le Cordon Bleu şeflerinden marzipan, "royal icing", çiçek işçiliği ve pastiyaj konularında, derinlemesine teorik ve pratik eğitim alma fırsatı bulacaklar. Kursu tamamladıklarında öğrenciler kek kaplama ve süsleme sanatı inceliklerine hakim olacak ve bu sanatı derinleştirecek temel bilgileri edinecekler. Yaptığınız pastalar ile katıldığınız davetlere zarif bir hediye götürerek, kutlamalarınıza renk katacaksınız.

    Ders içerikleri:

    Esmer şekerli havuç pastası

    Krema

    İtalyan mereng

    Ücrete dahil hizmetler: Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.

    Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir.

    Kurslar maksimum 16 kişiliktir.

    Süre: 1 gün

    10 Aralık Cumartesi 10: 30 – 17: 00

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title