Haberler

Ereğli'de Şevval Sam rüzgarı! Belediye Başkanı Posbıyık, şarkıcı için festivali uzattı

Güncelleme:

Ereğli'de düzenlenen festivalde sahne alan Şevval Sam, şarkılarıyla seyircileri coşturdu. Sam'ın yanına sahneye çıkarak seyircilere şarkıcıyı şikayet eden Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, "Her çağırdığımızda bir mazeret sundu. Bizim normalde festivalimiz 7-8-9 Temmuz'daydı. Ancak menajeri 6 Temmuz'da gelebileceklerini söyledi. Şevval Hanım için sahne kurduk. Festivali dört güne çıkardık" dedi.

Oyunculuğun yanı sıra yoğun bir konser maratonu bulunan Şevval Sam, önceki gün Ereğli'deki festivalde sahneye çıktı. Sahneye çıkarak Sam'ın Ereğli'de konser vermesi için uzun zamandır uğraştığını söyleyen Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, "Şevval Sam 6 Temmuz'da müsait olunca 3 günlük festivali 4 güne çıkardık" şeklinde konuştu.

SAKİLER VE ŞEVVAL SAM ŞARKILARIYLA COŞTURDU

Karadeniz Ereğli 23. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali'nin ilk gününde Sakiler ve Şevval Sam sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarıyla binlerce insanı coşturan sanatçılar, Kdz. Ereğlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Kdz. Ereğli Belediyesi'nin düzenlediği 23. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali coşkulu bir şekilde başladı. 4 gün sürecek festivalin ilk gününde Sakiler ve Şevval Sam sahne aldı.

Kdz. Ereğli, Şevval Sam ve Sakiler ile coştu

"EREĞLİ İL OLSUN"

Sahneye ilk çıkan Sakiler, özellikle genç hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Binlerce Ereğlili, şarkılara coşkuyla eşlik etti. Gecenin finalinde sahne alan Şevval Sam ile birbirinden güzel şarkılarla mest etti. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık'la sahneye çıkarak sanatçılara hediye takdiminde bulundu. Başkan Posbıyık, Türkiye'nin en büyük festivalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Posbıyık ayrıca alandakilerle birlikte hep bir ağızdan "Sevgi, barış, dostluk. Ereğli il olsun" dedi.

Kdz. Ereğli, Şevval Sam ve Sakiler ile coştu

"ŞEVVAL HANIM İÇİN FESTİVALİ 4 GÜNE ÇIKARDIK"

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, aynı zamanda Sam'ı seyircilere şikayet etti. Posbıyık, "Güzel hanımefendi ve çok yönlü sanatçıyı size şikayet edeceğim. Her seferinde bir mazeret. Haklı ama film, dizi, Türk sanat müziği, Türk halk müziği derken bir de rock albümü çıkardı. Allah güzellik de vermiş sanatı da... Böyle bir sanatçıyı burada ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Bu defa, 'Getireceğim' dedim. Menajeri Şevval Sam'ın 7-8-9 Temmuz'da işinin olduğunu söyledi. Bizim normalde festivalimiz 7-8-9 Temmuz'daydı. Ancak menajeri 6 Temmuz'da gelebileceklerini söyledi. Şevval Hanım için sahne kurduk. Festivali dört güne çıkardık" dedi. Sam, sahneye zabıtaların yaptığı güvenlikle çemberiyle çıktı.

Kdz. Ereğli, Şevval Sam ve Sakiler ile coştu

Kdz. Ereğli, Şevval Sam ve Sakiler ile coştu

Kdz. Ereğli, Şevval Sam ve Sakiler ile coştu

Kdz. Ereğli, Şevval Sam ve Sakiler ile coştu

Kdz. Ereğli, Şevval Sam ve Sakiler ile coştu

Kdz. Ereğli, Şevval Sam ve Sakiler ile coştu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Halil Posbıyık Şevval Sam Karadeniz Ereğli Magazin Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor All Star 2024: Furkan'ın Durumu Merak Konusu Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (2)

Ercan cıftcı:

BU KONSER İÇİN KAÇ PARA ÖDEDİN? SÜRE UZATMANIN EREĞLİYE MALİYETİ NEDİR?

23
5
yanıtYanıtla
Kemal Gocer:

Bu süre uzatmanın esnafa ve Ereğli halkına maliyeti nedir başkan. Birde insanlara 30 küsur su parası kesmeye başlamıssınız harcama yapmadan. Benim iznim yok böyle bir şey olursa hakkım size helal değil bilesiniz.

3
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title