Haberler

    Kardeş Türküler

    Etkinlikte sınırlı sayıda "1 Alana 1 Bedava" kampanyası vardır.

    Etkinlikte sınırlı sayıda "1 Alana 1 Bedava" kampanyası vardır.

    23 yıldır barış için şarkılar söyleyen Kardeş Türküler, 24. Yıl Konseri için 24 Mayıs'ta Mall of İstanbul MOİ Sahne'de sevenleriyle buluşuyor.

    23 yıldır konserlerinde, Anadolu'nun farklı kültür, inanç ve inanışlarını tanıtmanın yanı sıra, çok farklı kültürdeki insanları bir araya getiren Kardeş Türküler, kardeşlik ve kaynaşma ortamı oluştururken, ön yargı ortamının yıkılmasını sağlıyor. Türkçe, Kürtçe, Ermenice, Arapça, Rumca, Süryanice ve daha birçok dildeki geleneksel türkülerden oluşacak bu keyifli konser, Anadolu ve çevresinde yaşayan farklı dil ve inançlara sahip halkların şarkılarını, kendi kültürel bağlamlarını dikkate alarak, orijinal dilleriyle yorumlayan Kardeş Türküler' in engin vizyonuyla hayat bulacak. Çok geniş bir coğrafyada kardeşlik, barış ve bir arada yaşama arzusunu söyledikleri türküler ile her zaman dile getiren Kardeş Türküler, 23 yıldır barış için söylediği şarkıların en güzel örneklerini Mall of İstanbul MOİ Sahne'de seslendirecek.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Başakşehir

    Mekan : Mall of İstanbul MOİ Sahne

    Mekan Adresi : Mall of İstanbul AVM, Kat: 4

    Başlangıç Saati : 24.05.2017 20: 30: 00

    Bitiş Saati : 24.05.2017 22: 30: 00

    Kategori : Kardeş Türküler

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kardeş Türküler İstanbul Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title