Haberler

    Kanepeler Atölyesi

    Özel kutlamalarınız ve seçkin davetleriniz düşünülerek tasarlanan bu atölye çalışmasında; zengin bir çeşitlilikte, leziz kanepeleri deneyimleme fırsatı bulacaksınız.

    Özel kutlamalarınız ve seçkin davetleriniz düşünülerek tasarlanan bu atölye çalışmasında; zengin bir çeşitlilikte, leziz kanepeleri deneyimleme fırsatı bulacaksınız.

    Siz ve konuklarınız tek lokmalık kanepelerimizin ustalıkla bir araya getirilmiş tatlarının keyfini yaşayarak, lezzetlerin dolu dolu tadına varacaksınız.

    Ders içerikleri:

    Ballı ve misket limonlu tütsülenmiş tavuk kanatları

    Parmesan sable

    Morina balığı lokması

    Balık yumurtası ve ekşi krema ile doldurulmuş patates

    Kadayıfta karides

    Fesleğen ve tütsülenmiş somonlu pankek

    Bu eğitimde, Le Cordon Bleu şeflerimizin gösterdiği temel kesim tekniklerinin yanı sıra poşeleme, kızartma ve marine etmek gibi bazı temel mutfak becerilerini de öğreniyor ve aşağıdaki metotları deneyimliyor olacaksınız;

    Rubbing (sürterek hamur hazırlama) tekniği

    Sable hamuru yapımı ve pişirilmesi

    Kızartmalık kaplama hamuru hazırlanışı ve kızartılması

    Kıvırcık patates yapımı

    Ekşi krema hazırlanışı

    Karidesi temizleme ve hazırlama aşamaları

    Pankek hamurunun hazırlanışı

    Ücrete dahil hizmetler: Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.

    Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.

    Kurslar maksimum 16 kişiliktir.

    Süre: 1 gün

    4 Şubat 2017, Cumartesi 10: 30 – 17: 00

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title