Haberler

İki Ulusun Şarkıları Aynı Konserde

Sanatçı Muzaffer Özdemir ile Japon müzisyen Sizzle Ohtaka, İstanbullu müzikseverlerle buluşacak.

Sanatçı Muzaffer Özdemir ile Japon müzisyen Sizzle Ohtaka, İstanbullu müzikseverlerle buluşacak.

Türk ve Japon ulusunun şarkılarını bir araya getiren "İki Ülke İki Nefes" konseri, 20 Mayıs'ta Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Konserde, bağlama sanatçısı ve besteci Özdemir ile Japon ses sanatçısı Ohtaka, iki ulusun halk şarkılarını seslendirecek.

Programda, sanatçılara Japon piyanist, besteci, aranjör ve vokalist Asu da eşlik edecek.

Sizzle Ohtaka

Japon ses sanatçısı Sizzle Ohtaka, Tokyo'da doğdu. 7 yaşından itibaren klasik solfej dersleri almaya başlayan sanatçı, 10'dan fazla albüm çıkardı.

Birçok müzisyen, dansçı ve sinemacıyla çeşitli çalışmalar yapan Ohtaka, şu anda "Voice Drawing" adını verdiği atölye çalışmalarını sürdürüyor. Film ve oyunlarda da sanatçı son olarak, yönetmen Hayao Miyazaki'nin animasyon filmi "Ruhların Kaçışı"nda "Kamigami-sama" adlı şarkıyı seslendirdi.

Muzaffer Özdemir

Sanatçı Muzaffer Özdemir, 5 Şubat 1961 yılında doğdu. İlk şiirlerini 13 yaşında yayınlayan sanatçı, birçok dergi ve gazetede çeşitli inceleme yazı ve şiir kaleme aldı. Sanat hayatı boyunca 21 kitap yayımlayan sanatçının, film ve belgesel müziği çalışmalarının yanı sıra kendi bestelerini içeren 5 albümü var.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title