Haberler

Hırvat Çellist Stjepan Hauser İstanbul'da Konser Verdi

Güncelleme:

Luka Sulic ile 2Cellos müzikal ikilisini kuran Hırvat çellist Stjepan Hauser, İstanbul'da dinleyicileriyle buluştu. Ünlü çellist, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleşen konserde birbirinden güzel parçalar seslendirdi ve Türk hayranlarına sürpriz yaparak Sezen Aksu bestesi 'Şımarık' şarkısını çaldı.

Luka Sulic ile 2Cellos müzikal ikilisini kuran Hırvat çellist Stjepan Hauser, Epifoni organizasyonuyla İstanbul'da dinleyicileriyle bir araya geldi.

Organizasyondan yapılan açıklamaya göre, sosyal medya platformlarında milyarlarca dinlenme ve video görüntülemesi olan ünlü çellist, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda konser verdi.

Konsere "Bach Prelude", "Secret Garden" ve "Caruso" parçalarıyla başlayan Hauser, "Pirates of the Caribbean" ile "Game of Thrones"un arasında olduğu ünlü film ve dizi müziklerini de seslendirdi.

Seyircilerin arasına da karışan, onlarla fotoğraf çektiren Hauser, Türk hayranlarına sürpriz yaparak Tarkan'ın dünya çapında sevilen, Sezen Aksu bestesi "Şımarık" şarkısını çaldı.

Konserde yaklaşık 2 saat süren performans sergileyen sanatçı, dinleyicilerine en kısa sürede yeniden İstanbul'a geleceğini ifade etti.

Günler öncesinden biletleri tükenen konser, yoğun ilgi gördü.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Sezen Aksu İstanbul Spor Etkinlik Müzik Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title