Haberler

Hayatını kaybeden Erkin Koray için tören düzenlenmeyecek

Güncelleme:

Dün Toronto'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 82 yaşındaki Erkin Koray için tören düzenlenmeyecek. Babasının vefatının ardından paylaşım yapan kızı Damla Koray, "Şu anda bir tören düzenlemeyeceğiz, ancak hayranları ve arkadaşları için bir toplantı duyurulacak" dedi.

Bir süredir Toronto'da yaşayan Rock müziğinin efsane sanatçılarından Erkin Koray, dün 82 yaşında yaşamını yitirdi. Babasının vefatının ardından sosyal medya üzerinden paylaşım yapan kızı Damla Koray, sanatçı için tören düzenlenmeyeceğini söyledi.

HAYRANLARI VE ARKADAŞLARI İÇİN TOPLANTI YAPILACAK

Akciğeriyle ilgili yaşadığı sorunların yanı sıra yaşlılığa bağlı sıkıntılarından dolayı hastaneye kaldırılan ve makinelere bağlı verdiği yaşam savaşını kaybeden babasının Instagram hesabında paylaşım yapan Damla Koray, "Şu anda bir tören düzenlemeyeceğiz, ancak hayranları ve arkadaşları için bir toplantı duyurulacak. Bu hayatımın en zor günü olduğu için nazik mesajlarınız ve anlayışınız için teşekkür ederim" dedi.

Hayatını kaybeden Erkin Koray için tören düzenlenmeyecek

BABAYA DUYGUSAL VEDA

Baba acısıyla yıkılan Damla Koray, bir diğer paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı: "Babam, babamız, canımın ta içi... Ben kızın ve seni baba deyip bağrına basan canlar güzel enerjimizi sevgimizi saygımızı ve alkışlarımızı senden bir gün bile eksik etmedik... Bundan sonra da etmeyeceğiz... Eserlerin dilimizde, aşkın kalbimizde yaşayacak daima ve ilelebet...

Dilerim bu dünyada bulamadığın barış ve huzuru başka bir dünyada bulursun... Doğru'su hiç şaşmayan tanıdığım en sağlam adam, Anadolu rock'ın mucidi, sevgili babam benim için yaptıklarına minnettarım... Ne desem hakkını vermiş olmam eminim... Senin çocuklar da ülkelerini kültürlerini ve onlara layık gördüğün Cumhuriyeti ileri götürmek adına yaptıklarına her zaman minnettar kalacaktır. Hakkını helal et... Seni çok ama çok seven kızın Damla..."

Hayatını kaybeden Erkin Koray için tören düzenlenmeyecek

Hayatını kaybeden Erkin Koray için tören düzenlenmeyecek

Hayatını kaybeden Erkin Koray için tören düzenlenmeyecek

Ecem Altan
Haberler.com - Kültür Sanat

Damla Koray Erkin Koray Magazin Kültür Sanat Haberler

500

Yorumlar (7)

öti1941:

Canim kizim,önce basin-basimiz sag olsun,babanin cok ama cok eski arkadasiyim,amcan Korkut'la beraber cok calistik,rahmetli babaannen konservatuarda armoni ögretmenimizdi.Sana hayatta basarilar dilerim ancak,bu ingilizce yazmani da tasvip etmiyorum.Tekrar tekrar basiniz sagolsun.SEVGILERIMLE.

36
3
yanıtYanıtla
Kenan Toktaş:

başımız sağolsun . kızı türkce mesaj yazamamışmı?

22
7
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Çok faydalı, milleti için büyük fedakarlık göstermiş bir isimdi. Fakir fukara babası efendi dürüst bir amcamız di. Beni en çok üzen de daha gencecik yaşında gitmesi oldu. Bu ülkenin kendisine en az 100 yıl daha ihtiyacı vardı. Çok üzücü

16
12
yanıtYanıtla
Mesut Ince:

Neeeyyyy gencecik miii

yanıt8
yanıt3
Eclipse Moon34:

Annemde Kanada da vefat etti cenaze işleri sıkıntılı sadece süreç orada en az 1 haftayı alır gelmesi Türkiye ye Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

10
1
yanıtYanıtla
Barış Yeşildağ:

Erken gittin erkin :(

10
1
yanıtYanıtla
Tahsin Büyükkol:

Diyilecek ne daha var .... Her sifa deniz ötesinde arayan orada kalip oradan ayriliyor Allah rahmet eylesin.

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title