Haberler

Gişenin Galibi: Çakallarla Dans

Güncelleme:

ilk 3 günde 210.136 kişi tarafından izlenilen Çakallarla Dans 2 "Hastasıyız Dede" filminden sahneler şimdiden fenomen olmaya aday!

Özellikle Del Piero Hikmet'in ( Murat Akkoyunlu ) ters taklası izleyenleri kırdı geçirdi. Filmin yönetmeni Murat Şeker "Murat Akkoyunlu ile bu 4.uzun metraj çalışmamız. Benim vazgeçilmez oyuncum diyebilirim. Doğaçlama yapmayı seviyorum ve Murat Akkoyunlu bu konuda gerçekten üstün bir yetenek. Filmde attığı taklaya hala inanamıyorum, setteki o an herkesteki şaşkınlık inanılmazdı. İyi ki Murat arkadaşım ve iyi ki hep birlikte çalışıyoruz" dedi…

İlk filmiyle büyük bir izleyici kitlesine ulaşan "Çakallarla Dans'ın ikinci filmi de gişe grafiğini koruyarak gittikçe yükseliyor… 4 Çakal karakterin çılgın ve komik hikayesi sinemalarda seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

Filmin yönetmeni Murat Şeker," ilk film bizden seyirciye hediyeydi, Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede ise seyircilerimizden bize hediye oldu, herkese çok teşekkürler", dedi.

Film ile ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Murat Akkoyunlu Murat Şeker Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title