Haberler

Genco Erkal İçin Bu Sezon Son Kez

Güncelleme:

Genco Erkal, yeni oyunu öncesi "Sivas 93" ve "Ben Bertolt Brecht"i bu sezonda son kez sahneliyor!

Önce "Sivas 93" Sonra "BEN Bertolt Brecht"!

Enerjisi ve performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Genco Erkal, yeni oyunu öncesi "Sivas 93" ve "Ben Bertolt Brecht"i bu sezonda son kez sahneliyor! 3 Mayıs 2013, Cuma akşamı saat 20:30'da Şişli Kent Kültür Merkezi'nde "Sivas 93" ile "İnsanlık Suçunda Zaman Aşımı Olamaz!" diyecek olan duayen; 5 Mayıs 2013, Pazar günü saat 16:00'da aynı sahnede  "Ben Bertolt Brecht" ile seyircileri selamlayacak.

Genco Erkal; 3 Mayıs 2013, Cuma akşamı saat 20:30'da Dostlar Tiyatrosu'nun yeni adresi Şişli Kent Kültür Merkezi'nde "Sivas 93" ile "İnsanlık Suçunda Zaman Aşımı Olamaz!" diyecek. Usta oyuncunun katliamın 20. yılı nedeniyle güncelleyerek hafızalardan silinmeyen katliamı tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdiği belgesel oyun, bellekleri tazelemeyi amaçlıyor. Yakın dönem siyasi tarihimizin en sarsıcı olaylarından biri olarak Sivas Madımak Oteli'nde yaşananları ve sonrasında mahkeme sürecini film görüntülüleri eşliğinde tiyatro seyircisiyle buluşturan "Sivas 93"; aydınların yaşadıklarına, yazdıkları kitaplara, söyleşilere ve Sivas Davası tutanaklarına dayanıyor.

Duayen aynı zamanda, 5 Mayıs 2013, Pazar günü de saat 16:00'da aynı sahnede "Ben Bertolt Brecht" diyecek! Dostlar Tiyatrosu tarafından sahnelenen ve Erkal'ın "Brecht'in dönüşü olsun" dediği müzikli kabare; aldığı 6 ödülle ve tiyatro severlerin gösterdiği yoğun ilgiliyle 2012 yılının en çok konuşulan oyunlarından biri olarak hafızalarda. Dünyanın düzeni, kadının konumu ve savaş gibi konularda seyirciyi eğlenceli bir yolculuğa çıkaran ödüllü oyunda Erkal'a sahnede Tülay Günal eşlik ediyor ve ikili muhteşem performansı ile göz dolduruyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Bertolt Brecht Genco Erkal Şişli Sivas Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title