Haberler

Genç oyuncular, Tamer Karadağlı'nın yeni görevini tiye aldı! Tepkiler çığ gibi büyüdü

Güncelleme:

Aralarında Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncularının da bulunduğu Tolga Üyken, Metin Pıhlıs, Hilmi Deler ve Batuhan Soyaslan, Tamer Karadağlı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olmasıyla alay etti. Genç oyuncular, videodaki davranışlarından dolayı tepki çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararına göre tiyatro ve sinema oyuncusu Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. Kararın ardından bir video yayınlayan Tolga Üyken, Metin Pıhlıs, Hilmi Deler ve Batuhan Soyaslan, Karadağlı ile alay edince eleştirini yağmuruna tutuldu.

VİDEO TEPKİ ÇEKTİ

Bir araya gelen 4 genç oyuncu Tamer Karadağlı'nın rol aldığı Çocuklar Duymasın dizisindeki repliklerini canlandırarak "Tamer Karadağlı müdür olduktan sonra Devlet Tiyatroları provaları" notuyla Instagram hesaplarından yayınladı. Oyuncuların Karadağlı ile dalga geçtiği video, kullanıcıların tepkisini çekti. Oyuncular için "Sizin 2 kat yaşınızdaki usta oyuncuyu tiye almak size yakışmadı" ve "Sizin sahneye çıkmanız yasaklansın" yorumları yapıldı.

Genç oyuncular, Tamer Karadağlı'nın yeni görevini tiye aldı! Tepkiler çığ gibi büyüdü

"HAMİLE EŞİME KÜFÜR EDECEK KADAR ALÇALMIŞSINIZ"

Gelen eleştirilerin ardından sessiz kalmayan Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Metin Pıhlıs ise X hesabından verdiği cevapta "Dün içinde ne hakaret ne bir siyasi görüş barındıran video ile gece ne vatan hainliğimiz kalmış ne dış güçlerin maşalığımız. Hamile olan eşime bile küfür ve hakaretler yağdıracak kadar alçalmışlar bir de. Video komiktir değildir o ayrı ama bu kadar hakaret seviyenizi belli ediyor" ifadelerini kullandı.

Genç oyuncular, Tamer Karadağlı'nın yeni görevini tiye aldı! Tepkiler çığ gibi büyüdü

Genç oyuncular, Tamer Karadağlı'nın yeni görevini tiye aldı! Tepkiler çığ gibi büyüdü

Ecem Altan
Haberler.com - Kültür Sanat

Recep Tayyip Erdoğan Devlet Tiyatroları Tamer Karadağlı Metin Pıhlıs Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
500

Yorumlar (83)

Lütfullah ünalan:

Bi de bunları izleyip gülüyoruz.Tmm hakaret küfür yanlış ama sizin yaktığınız da yanlış.. Ne demek koskoca büyük bi sanatçıyı tiye almak...ayıp çok ayip

608
329
yanıtYanıtla
Demir Acer :

yeni yetmeler kirk degil kirk milyon firin ekmek yeseler sanatci olamazlar bu tipler

690
218
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Bunlar Suriyeli mültecilerle takasa koysak alan olur mu acaba!!!

607
184
yanıtYanıtla
TAYFUN SARIKAYA:

TÜRK İSLAM DÜŞMANLARI BİR BİR ORTAYA ÇIKIYOR YÜZ YILDIR SİZİN YAZDIĞINIZ SAÇMA SAPAN BATILI ÖZENTİLİ SİNEMA VE FİLMLERİ İZLETTİNİZ KENDİ ÖZ VE ÖZ TARİHİMİZİ UNUTTURMAYA ÇALIŞTINIZ ÇARK DÖNDÜ TÜRKLER GELİYOR...

yanıt11
yanıt4
Serkan Aygun:

Vatanını milletini seven biri geldimi hoşlarına gitmedi tabi soytarılık yapıyorlar

439
136
yanıtYanıtla
Mehmet ali:

Gayet hoş olmuş bravo gençlere

122
365
yanıtYanıtla
Yunus Aksular:

Ucu sizede batmiş sanirim

yanıt167
yanıt44
Zeki Anti:

Beğenirsin tabi sana hitaben yapmışlar.

yanıt141
yanıt34
İsa Hizarcı:

Hoşuna giden başka ne var ali cabbar

yanıt1
yanıt0
Ottoman 1453:

Tamer beyin liyakatı hdp destekçisi patronlarının zoruna gitmiş mesele bu ...

342
64
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title