Haberler

Fida Film, DreamWorks'un Türkiye Temsilcisi Oldu!

Güncelleme:

Fida Film Dünya'nın en büyük film stüdyolarından biri olan DreamWorks ile 2013 yılından itibaren geçerli olacak stratejik işbirliği anlaşması imzaladı.

Bu anlaşma ile birlikte Fida Film, 2013 yılından itibaren DreamWorks tarafından yapımı gerçekleştirilecek filmlerin; sinema, ev sineması, tv, internet mecralarındaki münhasır haklarının sahibi oluyor.

DreamWorks, 1994 yılında Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg ve David Geffen tarafından kuruldu. Şirketin yapımcılığını üstlendiği ve büyük gişe başarısı elden eden filmler arasında; Tom Hanks'in oynadığı "Saving Private Ryan-Er Ryan'ı Kurtarmak", Kevin Spacey'in başrol oynadığı "American Beauty-Amerikan Güzeli" ve Russell Crowe'un başrol oynadığı "Gladiator-Gladyatör" ve Tom Cruise'un başrolde olduğu "War Of The Worlds – Dünyalar Savaşı" gibi filmler mevcut.

Ocak 2013'te çekimleri başlayacak ve Ringan Ledwidge'in yönetmenliğini yapacağı, zaman yolculuğunun konu edildiği bilim-kurgu türünde büyük ilgi uyandırması beklenen "Glimmer", tüm zamanların en çok satan bilgisayar oyunlarından birisi olan "Need For Speed" in sinema uyarlaması, başrolünü Vince Vaughn'un üstlendiği komedi filmi "The Delivery Man" yeni dönemde heyecanla beklenen DreamWorks projelerinden sadece birkaçı...

Portföyünde 400'e yakın yabancı film'e sahip olan Fida Film, DreamWorks temsilciliğiyle var olan güçlü portföyünü daha da güçlü hale getirerek, sinema severleri Tiglon dağıtımında filmlerle buluşturmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Steven Spielberg David Geffen Tom Hanks Türkiye Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title