Haberler

Festivalde Volkan Konak Rüzgarı

Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali'nde Volkan Konak ve İsmail YK Hayranlarını Coşturdu.

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde düzenlenen Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne alan ünlü sanatçılar Volkan Konak ve İsmail YK, hayranlarını coşturdu.

Ereğli Belediyesi'nin bu yıl 17'incisini düzenlediği festival, kortej yürüşünün ardından, Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Ereğli Belediye Başkanı CHP'li Halil Posbıyık'ın birlikte festival ateşini yakmasıyla başladı. Festivalin ilk akşamında önce İsmail YK konser verdi. Genç şarkıcı, hareketli parçalarıyla hayranlarını coşturdu. Zaman zaman sahneden inerek hayranlarının arasına giren İsmail YK, büyük ilgi gördü. Özellikle küçük çocuklar ve genç kızların sevgi gösterisinde bulunduğu İsmail YK, sahneye çıkardığı küçük çocuklarla birlikte dans etti.

İsmail YK'nın konserinin ardından Başkan Pobıyık, festivale katılan Japonya Büyükelçiliği Müsteşarı Jyun Yoshida'ya Sevgi, Barış ve Dostluk Ödülü verdi. Daha sonra sahneye ünlü sanatçı Volkan Konak çıktı. Volkan Konak, şarkıları ve kendine has şiirleriyle alanı dolduran binlerce kişiyi kendine hayran bıraktı. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali'nin, sanat camiasında önemli bir yeri olduğunu belirten Volkan Konak, "Müzikte şampiyon olmam 2004 yılında katıldığım Ereğli Hamsi Festivali'nden sonra oldu. Burası benim için çok önemli. Hatta lise aşkım burada çalışmıştı. Ben de beş parasız buraya gelmiştim hiç unutmuyorum" dedi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Volkan Konak, hayranlarının coşkulu alkışları eşliğinde konserini bitirdi.

Konser sonundaki havai fişek gösterisi ise büyük ilgi gördü. Başkan Posbıyık, havai fişek gösterisi altında vatandaşlarla yöreye özgü Kaptaş oyununu oynarken, konseri yaklaşık 1 milyon kişinin izlediğini ileri sürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title