Haberler

Erkin Koray hayatını kaybettiği Toronto'da defnedilecek

Güncelleme:

Pazartesi günü Toronto'da hayatını kaybeden usta sanatçı Erkin Koray'ın cenaze bilgileri belli oldu. Koray, vasiyeti gereği kızının yaşadığı Toronto'da yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

Rock müziğinin efsane sanatçılarından Erkin Koray, akciğer sönmesi nedeniyle tedavi gördüğü Toronto'daki hastanede pazartesi günü yaşamını yitirdi. Usta sanatçı yarın Toronto'da defnedilecek.

HAYRANLARI İÇİN TOPLANTI YAPILACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, arkasından görkemli bir cenaze töreni yapılmasını istemeyen, sıradan biri gibi sessiz sedasız defnedilmek isteyen Erkin Koray'ın Kanada'daki cenaze töreni bilgileri belli oldu. 24 Haziran 1941'de Türkiye'de doğan Mustafa Erkin Koray'ın sevenleri için 11 Ağustos Cuma günü 11.00 ile 12.00 arasında küçük bir toplantı düzenlenecek. Sanatçı toplantının ardından Toronto'daki Westminster Mezarlığı & Anıt Mezarı'na defnedilecek.

Erkin Koray, vefat etmeden önce kızı Damla Koray'a son albümünü teslim etmişti.

Erkin Koray hayatını kaybettiği Toronto'da defnedilecek

Erkin Koray hayatını kaybettiği Toronto'da defnedilecek

Ecem Altan
Haberler.com - Kültür Sanat

Erkin Koray Toronto Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (26)

mahmut:

isabet olmuş.. bizde istemiyoruz zaten

57
99
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

sen istemiyosun..

yanıt27
yanıt8
Halil yılmaz:

Bu tipler böyledir; bu ülkede doğar, bu ülkede meşhur olur, bu ülkede adam olur, bu ülkede para kazanır ama bu ülkeyi de halkını da sevmezler. Millete tepeden bakan, yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmeyen tiplerdir bunlar. Yine de Allah rahmet eylesin diyelim

75
73
yanıtYanıtla
Volkan Öztürk:

he he he çok bilmiş profesör adamın vasiyeti bu işte önce sen adamın vasiyetine saygı duy nerden biliyorsun ülkesini halkını sevmediğini boş yapma

yanıt4
yanıt0
Uğur Deniz:

Ne alaka kızı orda yaşıyor en azından kızı mezarına gider dua eder senmi gitcen adamin mezarına boş boş konusuyon işiniz gücünüz fesatlık olmus

yanıt4
yanıt0
Mehmet Kısaoğlu:

Burda kimsesi yoksa kızı da orada yaşıyormuş zaten hiç degilse kızı arada mezarını ziyaret eder Fatiha okur.

109
23
yanıtYanıtla
mahmut:

Ne fatiha okuyacak abi adam müslüman mı onu bile bilmiyoruz

yanıt17
yanıt32
Sevda Gül :

Hergün Ezan sesi yilda bir ziyaretten daha iyidir

yanıt10
yanıt20
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Tanımam etmem ama şarkılarını severim. Herkese de nasip değil işte bu topraklarda gömülmek. O istememiş, nasip etmeyene bakmak lazım. Allah günahlarını affetsin.

50
60
yanıtYanıtla
Ülkü Bozkurt:

sanki mekke de yaşıyon

yanıt28
yanıt11
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title