Haberler

    Erkan Oğur & İsmail Hakkı Demircioğlu

    Türk müziğinin iki duayen ismi Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, 24 Ocak'ta Atlantis Yapım iş birliğiyle gerçekleşen Vestel #gururlayerli konserleri kapsamında Zorlu PSM'de hayranlarıyla buluşuyor.

    Türk müziğinin iki duayen ismi Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, 24 Ocak'ta Atlantis Yapım iş birliğiyle gerçekleşen Vestel #gururlayerli konserleri kapsamında Zorlu PSM'de hayranlarıyla buluşuyor.

    Keman, bağlama, flüt ve cümbüşü 4 yaşından bu yana çalan Erkan Oğur, ilkokulu bitirdiği sırada neredeyse her tür sazı çalabiliyordu. Jimi Hendrix'ten aldığı ilhamla gitara başlayan Oğur, 1976'da 22 yaşındayken perdesiz gitarı icat etti. Ankara Üniversitesi ve Münih Üniversitesi'nde sırasıyla aldığı Fizik ve Fizik Mühendisliği eğitiminin ardından İstanbul Devlet Konservatuvarı Müzik Teorisi bölümünden mezun oldu. Ud, e-bow, perdesiz gitar, klasik gitar, elektro gitar gibi enstrümanlara olan yetkinliğinin yanı sıra vokal yaptığı parçalarda da ön plana çıkan Erkan Oğur, 1982'den bu yana sayısız albüm yayınladı, birçok değerli ismin çalışmalarına katkıda bulundu. 1994 yılında yayınladığı Fretless albümüyle Avrupa'da yılın en yaratıcı albümü ödülü kazanan usta müzisyen, Yazı Tura filmi için bestelediği müziklerle de 2004'te Altın Portakal En İyi Müzik Ödülü'nün sahibi oldu.

    İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan İsmail Hakkı Demircioğlu, bağlamadan bas gitara birçok enstrümandaki ustalığını, Ruhi Ayangil Türk Müziği Orkestrası'nda ve Ruhi Su Dostlar Korosu'ndaki çalışmalarıyla gösterdi. 1998'den sonra Erkan Oğur'la ortak çalışmalarına başlayan Demircioğlu, yurt içi ve dışında sayısız konser verdi.

    Atlantis Yapım iş birliğiyle gerçekleşen Vestel #gururlayerli konserleri, 24 Ocak'ta Türkiye'nin iki usta müzisyeni Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu'nu hayranlarıyla buluşturuyor.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İsmail Hakkı Demircioğlu Jimi Hendrix Erkan Oğur Vestel Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title