Haberler

Dokuma sanatçısı Neziroğlu Şile'de performans sergiledi

Güncelleme:

Türkiye'yi temsil eden dokuma sanatçısı Fırat Neziroğlu, Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali'nde 'Yıldızlara Nakşetmek' adlı performansını sergiledi. Gösterinin ardından katılımcılara sertifikalar verildi.

Dokuma sanatçısı Neziroğlu Şile'de "Yıldızlara Nakşetmek" adlı performansını sergiledi

İSTANBUL - Türkiye'yi dünyada temsil eden ve dokuma sanatını uluslararası boyutta tanıtan ünlü dokuma sanatçısı Fırat Neziroğlu, 34. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali'nde "Yıldızlara Nakşetmek" adlı performansını ilk kez sergiledi. Gösterinin ardından Şile bezi kursuna katılan katılımcılara sertifikaları AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum ve Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı tarafından verildi.

Şile Belediyesi, Şile'nin kültürünü ve sanatını yaşatmak için bu yıl 34'üncüsü düzenlendiği Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali birbirinden farklı kültürel etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Newyork Fashion Week'te "Yen" Koleksiyonu ile Türkiye'yi dünyada temsil eden ve dokuma sanatını uluslararası boyutta tanıtan ünlü dokuma sanatçısı Fırat Neziroğlu, 34. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali'nde "Yıldızlara Nakşetmek" adlı performansını ilk kez sergiledi. Şile bezine yaptığı dokunuş ile yaratılan Şile bezi Koleksiyonu "ZEN" ardından, yeni koleksiyonun ilk ilmekleri Şile'de vatandaşların katılım sağladı canlı performans eşliğinde atıldı. Festival kapsamında gerçekleşen "Yıldızlara Nakşetmek" etkinliği, dokuma ustası ve tasarımcı Fırat Neziroğlu'nun performansıyla katılımcılara seyir zevki yaşattı.

Gösterinin ardından kursiyerlere sertifikalar verildi

Fırat Neziroğlu tarafından gerçekleştirilen nakış gösterisinin ardından Şile Bezi kursiyerlerine ve hocalarına sertifikaları verildi. Konser sahnesine gelen katılımcılara sertifikaları AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum ve Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı tarafından verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Fırat Neziroğlu Türkiye Şile Moda Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title