Haberler

Datça'da öğrencilere eğitim verildi

Güncelleme:

Datça ilçesinde, polis memuru Salih Erdem Çetiner'in repliğinde, Hacivat-Karagöz oyunu ile deprem, su bilinci, yangın ve trafik kuralları hakkında eğitim verildi. Proje kapsamında çocuklar hem eğlendi hem de afetler ve doğa olaylarına karşı bilgilendirildi.

Datça ilçesinde, öğrencilere yönelik eğitimler verildi.

İlçe Kaymakamlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonluğunda, polis memuru Salih Erdem Çetiner repliğinde, tüm okullardaki yaklaşık 600 ana sınıfı ve ilkokul öğrencisine, Hacivat-Karagöz oyunu ile deprem, su bilinci, yangın ve trafik kuralları hakkında eğitim verildi.

Proje kapsamında 600 yıllık gölge oyun geleneği olan Hacivat-Karagöz oyunu ile çocuklar eğlenirken afetler, trafik kuralları ve doğa olaylarına karşı da bilgilendirildi.

Kabaklar ilkokulunda gerçekleştirilen gölge oyununa katılan Kaymakam Murat Atıcı, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Madendere ve Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Başar, çocuklara hikaye kitabı da hediye etti.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Salih Erdem Deprem Datça Trafik Eğitim Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title