Haberler

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Çocuk Tiyatrosu'nda Yepyeni Bir Oyun…

Çolpan İlhan-Sadri Alışık Çocuk Tiyatrosu Kahraman Kurtarıcı Haydi oyunu ile perdelerini açıyor.

"KAHRAMAN KURTARICI HayDİ!"

HDI Sigorta Sponsorluğunda ücretsiz olarak sahnelenen, Yalvaç Ural'ın yazdığı, Kerem Alışık'ın süpervizörlüğünü, Yiğit Pakmen'in yönetmenliğini yaptığı Kahraman Kurtarıcı Haydi oyunu Cumartesi 12.00'da Grand Pera Tiyatro Sahnesinde minik sanatseverlerle buluşuyor.

Çocukları sel, deprem, yangın gibi doğal afetler konusunda bilinçlendirmeyi amaçlayan ve bu konuda sigortanın önemini de vurgulayan oyun sezon boyunca ücretsiz olarak perde açmaya devam edecek.

Kahraman Kurtarıcı Haydi oyunu müzik ve danslar eşliğinde çocuklara doğa ve hayvan sevgisini aşılamanın yanında onlara hem eğlenecekleri hem de eğitilecekleri keyifli saatleri armağan ediyor.


Oyunun Özeti *
Kahraman Kurtarıcı Haydi çiftçi bir ailenin başından geçen maceraları konu alıyor. Ailenin ve dostumuz hayvanların başlarına gelen doğal afetlerle ve zorluklarla mücadelesini ve Kahramanımız Haydi'nin onlara verdiği desteği interaktif ve öğretici bir dille sahneliyor. KAHRAMAN KURTARICI HAYDİ çocukları sel, deprem, yangın gibi doğal afetler konusunda bilinçlendirmeyi amaçlıyor ve bu konuda sigortanın önemini vurguluyor.

ARALIK AYI OYUN PROGRAMI

10 ARALIK CUMARTESİ 12.00 GRAND PERA TİYATRO SAHNESİ
17 ARALIK CUMARTESİ 12.00 GRAND PERA TİYATRO SAHNESİ
24 ARALIK CUMARTESİ 12.00 GRAND PERA TİYATRO SAHNESİ
*OYUNLAR ÜCRETSİZDİR.
YAZAN: YALVAÇ URAL
SÜPERVİZÖR: KEREM ALIŞIK
YÖNETMEN: YİĞİT PAKMEN
YARDIMCI YÖNETMEN: DALYA UÇANKUŞ
MÜZİK: ÜMİT YILMAZ, EMRE BULUŞ
DEKOR: TURGUT OCAKLI
OYUNCULAR: BARIŞ ÖNDER, DALYA UÇANKUŞ, EZGİ AKÇAY, GÖKÇE MAĞDALA, GÖKÇEN ARIK AYTEKİN, MAHMUT IRMAK, MERVE İBİŞ, ONUR USLU, ÖYKÜ MEHRİOĞLU, SERKAN BEŞİROĞLU, TAHSİN ZAFER ASLAN.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kerem Alışık Yalvaç Ural Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title