Haberler

CHP'li Dudu, Livaneli'yi Sahne Önünde İzledi

Güncelleme:

Hatay'ın İskenderun ilçesinde konser veren Zülfü Livaneli'yi dinlemeye gelen CHP Hatay Milletvekili Dudu, vatandaşların arasında oturdu.

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde konser veren sanatçı Zülfü Livaneli'yi dinlemeye gelen CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, protokol yerine sahnenin önünde vatandaşların arasında oturdu.

İskenderun 31. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Zülfü Livaneli, dün akşam Anıt Alanı'nda sahneye çıktı. Yaklaşık 20 bin kişinin izlediği konserde Livaneli, eski ve yeni şarkılarını seslendirdi. Zaman zaman alanı dolduranlar, 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı attı.

CHP Milletvekili Mevlüt Dudu de eşi Suzan Dudu ile birlikte alana geldi da sahnenin önünde konseri izledi. Livaneli'ye eşlik eden ve zaman zaman alkış tutan Dudu, konser sonuna kadar yerinde duramadı.

Zülfü Livaneli ise ilk hayran mektubunun İskenderun'dan gönderildiğini anlatarak, "İskenderun, Samandağ, Antakya genel olarak Hatay benim için çok önemli ve değerli" dedi. 1.5 saat sahnede kalan Livaneli konserini 'Yaşasın Taksim, yaşasın Cumhuriyet' sözleriyle tamamladı. - Hatay

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Zülfü Livaneli Mevlüt Dudu İskenderun Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title