Haberler

Cem Karaca'nın hayatını anlatan müzikal Bandırma'da sahnelendi

Güncelleme:

Anadolu rock müziğin efsane ismi Cem Karaca'nın hayatını anlatan 'Cem Olmak' adlı müzikal, Bandırma'da gerçekleştirilen ilk gösterimiyle seyirci ile buluştu. Bandırma Belediyesi, usta tiyatro sanatçısı Cem Özer'in yapımcılığını ve oyunculuğunu üstlendiği müzikal, Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca'nın şarkıları ile izleyicilere hem müzik ziyafeti hem de görsel bir şölen sundu.

Anadolu rock müziğin efsane ismi Cem Karaca'nın hayatını anlatan "Cem Olmak" adlı müzikal, Bandırma'da gerçekleştirilen ilk gösterimiyle seyirci ile buluştu.

Bandırma Belediyesi, usta tiyatro sanatçısı Cem Özer'in yapımcılığını ve oyunculuğunu üstlendiği, "Cem Olmak" adlı müzikalin ilk gösterimiyle, Bandırmalı sanatseverleri buluşturdu.

Belediye Başkanı Tolga Tosun ve yüzlerce tiyatroseverin katıldığı gece, DJ performansıyla başladı. Ardından sahnelenen "Cem Olmak" müzikali, Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca'nın şarkıları ile izleyicilere hem müzik ziyafeti hem de görsel bir şölen sundu.

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

Cem Karaca Cem Özer Şölen Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title