Haberler

    Cass Mccombs Band

    Californialı şarkıcı, söz yazarı, kent ozanı Cass McCombs Band İKSV'de!

    Californialı şarkıcı, söz yazarı, kent ozanı Cass McCombs Band İKSV'de!

    Bugüne kadar yayımladığı dokuz uzun, bir kısa çaları olan, şiirlerinin üzerinde rock, blues, folk ve country sosu gezdirip yayımlayan güzel adam, büyük festivallerden ev konserlerine kadar birçok yerde sahne aldı. 2007'de yetenek avcısı Domino Records ailesine katıldı. Modest Mouse, Ariel Pink, The Decemberists, Band of Horses, Arcade Fire, The Shins, Iron & Wine ve çok daha fazlasıyla turneye, hatta sahneye çıktı. Yeni albümü Mangy Love'ın ilk teklisi 'Bum Bum Bum', Pitchfork'un "En İyi Yeni Parçalar" listesinde kendine yer buldu. Bu albümde ayrıca Salon'un prenseslerinden Angel Olsen ile de bir şarkıda düet yaptı. Her haletiruhiyenize göre bir albümü, her anınıza göre bir şiiri var. Bir ekşi sözlük yazarının dediği gibi, Diana F+ kamerayla müzik yapılabilseydi, Cass McCombs'un müziğine benzerdi.

    Amerika'nın Elliott Smith'i.

    önce

    Can Güngör: Birçok müzisyene davuluyla eşlik etti. Yeri geldi, prodüktörlük yaptı. Son yıllarda yerli sahnede yayımlanan hatırı sayılır albümlerin düzenlemelerini üstlendi. En güzel şiirlere giydirdiği melankolik kostümlerle son dönemdeki en yetenekli kent ozanlarından birine dönüştü. 'Olmadı Kaçarız' aracılığıyla yayımlanan ilk albümü 'Silik Düşler'in ardından kendi şarkılarını, kendi sesinden, kendi orkestrasıyla duyuruyor. Zaman zaman sakin, zaman zaman coşkun, zaman zaman tekinsiz sesler sahneden yükseliyor.

    Akış:

    21: 00 – 22: 00 Radyo Eksen Session

    22: 00 – 22: 45 Can Güngör

    23: 00 – 00: 15 Cass Mccombs

    00: 15 Radyo Eksen Session

    *Biletinizin barkodunu  aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Ariel Pink Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title