Haberler

Broadway Müzikali Sahnede

Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin prömiyerini gerçekleştirdiği ilk günden bu yana kapalı gişe oynayan West Side Story yeniden sahneleniyor.

Broadway'in ünlü müzikali 22 Ekim Cumartesi günü saat 20:00 'da Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluşacak olan eser 25 Ekim'de de sahnede olacak.Tüm dünyada en çok izlenen müzikaller arasında yer alan West Side Story , William Shakespeare'in eseri olan Romeo ve Juliet 'in güncel bir uyarlaması… 20'den fazla Oscar ve Grammy ödülüne sahip bu müzikal ; New York'un Batı yakasında Porto Rikolu göçmen gençlerin oluşturduğu "The Sharks" ile, göçmenlerin artışından rahatsızlık duyan Amerikalı gençlerin çetesi "The Jets" arasındaki gerilim ve kavgalarla karışık bir aşk hikayesini konu alıyor.

22 Ekim'de sahnede…

Mehmet Balkan'ın rejiyi koreografiyi üstlendiği eseri Lale Balkan sahneye koyuyor. Eserde Antalya Devlet Opera ve Balesi Orkestrası'nı Şef Hakan Kalkan yönetirken; dekor Tayfun Çebi'ye, kostüm Funda Çebi'ye , ışık ise Mustafa Eski'ye ait. İki aile arasındaki çatışmayı ve muhteşem bir aşk öyküsünü konu alan eser, kalabalık kadrosu ve müzikleriyle dikkat çekiyor. Eserde Maria karakterini Sema Çavuşoğlu Yaran ve Pırıl Şengenç , Tony karakterini ise Atay Ergezen ve Fatih Şanal dönüşümlü olarak canlandırıyorlar.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title