Haberler

Beylikdüzü Belediyesi Türk Müziği Konserleri ve Uluslararası Halk Oyunları Gösterisi

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Türk Müziği Konserleri ve Uluslararası Halk Oyunları Gösterisi, 5 Eylül Salı saat 19.30'da Cumhuriyet Etkinlik Alanı'nda gerçekleşecek. Etkinlikte Beylikdüzü Belediyesi Ritim Grubu, Bulgaristan Halk Oyunları Topluluğu, Gürcistan Halk Oyunları Topluluğu ve Beylikdüzü Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu sahne alacak. Gösterilerin ardından ise saat 21.30'da Samida grubu dinleyicilerle buluşacak.

Beylikdüzü Belediyesi, tarafından düzenlenen "Türk Müziği Konserleri ve Uluslararası Halk Oyunları Gösterisi" 5 Eylül Salı saat 19.30'da Cumhuriyet Etkinlik Alanı'nda gerçekleşecek.

Beylikdüzü Belediyesi Ritim Grubunun gösterisiyle başlayacak etkinlikte, Bulgaristan Halk Oyunları Topluluğu, Gürcistan Halk Oyunları Topluluğu ve Beylikdüzü Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu sahne alacak.

3 KIZ KARDEŞTEN OLUŞAN SAMİDA GRUBU SAHNE ALACAK

Gösterilerin ardından ise saat 21.30'da Samida grubu dinleyicisiyle buluşacak. Gürcü dilinde 3 kız kardeş anlamına gelen SAMİDA 2016 yılında Yudum Şahin, Damla Şahin ve Tamara Şahin kardeşler tarafından kuruldu. Gürcü müziğindeki polifonik şarkı söyleme üslubunu yaşatmak için kurulan grup, eserlerini farklı coğrafyalarda yaşayan halkların müzik üretimlerini düzenleme anlayışıyla seslendiriyor.

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

Beylikdüzü Belediyesi Bulgaristan Gürcistan Eylül Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title