Haberler

"Babam Filminden Etkileyici Fragman!

Güncelleme:

ABD Başkanı Donald Trump, 72. Genel Kurulu'nda ilk kez konuşma yaptı. Trump, "Teröristler ve aşırılık yanlıları güç toplayarak Birleşmiş Milletler gezegeninin her köşesine yayıldı.

Yapımını Durak Film'in, yönetmenliği Nihat Durak'ın, senaristliğini Nail Pelivan ve Nihat Durak'ın yaptığı 'Babam' filminin merakla beklenen fragmanı görücüye çıktı.

Başrollerinde Çetin Tekindor, Melisa Şenolsun, Berker Güven, Erkan Kolçak Köstendil ve Cezmi Baskın'ın yer aldığı 'Babam' filmin önceki gün yayınlanan etkileyici fragmanı büyük beğeni topladı.

DUYGUSAL VE DRAM YÜKLÜ BİR HİKAYE

Yusuf (Çetin Tekindor) ve zihinsel engelli oğlu Arif'in (Berker Güven) duygusal ve dram dolu hikayesini konu alan filmin fragmanında, baba ve oğlun duygu yüklü sahneleri izleyenleri derinden etkiledi. Bir türlü kabullenemediği zihinsel engelli oğluyla, eşinin ölümünün ardından baş başa kalan Yusuf'un, hayatlarına Feride'nin (Melisa Şenolsun) dahil olmasıyla değişen dünyasından ipuçlarının yer aldığı fragman merak uyandırdı. Fragmanda ayrıca zihinsel engelli Arif karakterini canlandıran Berker Güven'in başarılı performansı dikkatleri çekti.

Çekimleri Çanakkale Gelibolu'da 6 haftada gerçekleştirilen ve dram türünde yılın en iddialı yerli yapımları arasında yerini almaya hazırlanan 'Babam' filmi 6 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak.

HİKAYE

'Babam' Filminin kısaca hikayesi ise şöyle; Yusuf Tunalı (Çetin Tekindor) batmakta olan sardalya konserve fabrikasını kurtarmaya çalışırken, karısının ölümüyle zihinsel engelli oğlu Arif'le (Berker Güven) baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullenememiş Yusuf için, bu durum büyük bir sınav olacaktır. Genç öğretmen Feride (Melisa Şenolsun), atanamadığı için Yusuf'un fabrikasında çalışmaya başlar. Arif, Feride'nin ilgisiyle kabuğundan çıktıkça, Yusuf'un da Arif'e olan bakışı değişir. Yusuf, Feride ve Arif'in yaşadıkları, çevrelerinde olup bitenler, bu üç insanı birbirine daha da yakınlaştırır. Yusuf içinde saklı olan iyi insanı Feride ve oğlu Arif'in etkisiyle gün yüzüne çıkarmaya başlar. Dertleri ve sorumlulukları Yusuf'un kendisinden hiç beklenmeyecek sürpriz kararlar almasına yol açar.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Çetin Tekindor Nihat Durak Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title