Haberler

Ankara Dt'de Oyun Değişikliği

Ankara Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü, 13, 14, 15 ve 16 Şubat'ta Cüneyt Gökçer Sahnesinde temsil verecek "Kösem Sultan"ı , eserde rol alan sanatçının rahatsızlığından dolayı iptal etti "Kösem Sultan"ın yerine, "Macbet" tiyatroseverlerle buluşacak.

Ankara Devlet Tiyatrosu (DT) Müdürlüğü, 13, 14, 15 ve 16 Şubat'ta Cüneyt Gökçer Sahnesinde temsil verecek "Kösem Sultan" adlı oyunu, temsilde görevli sanatçının rahatsızlığından dolayı iptal etti.

DT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, eserde rol alan sanatçının sağlık sorunları nedeniyle sahnelenemeyecek "Kösem Sultan"ın yerine, W. Shakespeare'in yazdığı, Orhan Burian'ın çevirdiği ve Prof. Dr. Bozkurt Kuruç'un rejisörlüğünü yaptığı "Macbet" tiyatroseverlerle buluşacak.

İptal edilen oyun için bilet alan tiyatroseverler isterlerse biletlerini iade de edebilecek. İnternet üzerinden bilet alan izleyicilerin, biletlerini iade edebilmek ya da "Macbeth"i seyretmek için biletsatis@devtiyatro.gov.tr adresine rezervasyon numaralarını belirten mail atmaları gerekiyor.

Ellerinde bilet olup iade talebinde bulunacak izleyiciler ise iade işlemini gişelerden yapabilecek. - Ankara

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Ankara Devlet Tiyatrosu William Shakespeare Cüneyt Gökçer Kösem Sultan Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title