Haberler

Ankara'da Ulucanlar Cezaevindeki Mahkumları Konu Alan Sergi Açıldı

Güncelleme:

Ankara'da Ulucanlar Cezaevindeki mahkumları konu alan 'Işığında Yananlar' sergisi, Altındağ Belediyesi Güneş Sanat Galerisi'nde izlenime sunuldu. Sergide, siyasetçiler, gazeteciler, bilim insanları ve sanatçıların endişe, üzüntü ve acı gibi hallerine şahitlik eden fotoğraflar yer alıyor. Sergiden elde edilecek gelir, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'na bağışlanacak. Sergi, 27 Aralık'a kadar ziyaret edilebilecek.

Ankara'da Ulucanlar Cezaevindeki mahkumları konu alan "Işığında Yananlar" sergisi, izlenime sunuldu.

Altındağ Belediyesinin Güneş Sanat Galerisi'ndeki sergide, mumlar eşliğinde, siyasetçiler, gazeteciler, bilim insanları ve sanatçıların, endişe, üzüntü ile acı gibi hallerine şahitlik eden fotoğraflar yer alıyor.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim görevlisi Barış Konor'un "Aydınlık dağıtanların belli bir süre ruhen yandığı yer" temasıyla 6 aylık sürecin sonunda oluşturduğu sergiden elde edilecek gelir, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfına bağışlanacak.

Sergi, 27 Aralık'a kadar ziyaret edilebilecek.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Altındağ Belediyesi Altındağ Ankara Aralık Güneş Sanat Kültür Etkinlik Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title