Haberler

Ahmet Özhan'ın Yenikapı Konseri Vatandaşları Mest Etti

Ahmet Özhan'ın Yenikapı konseri vatandaşları mest ettiİSTANBUL - Yenikapı Sahilindeki Ramazan Etkinlik Alanında sahne alan Türk Sanat ve Tasavvuf Müziğinin önemli ismi Ahmet Özhan verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Ahmet Özhan'ın Yenikapı konseri vatandaşları mest etti

İSTANBUL - Yenikapı Sahilindeki Ramazan Etkinlik Alanında sahne alan Türk Sanat ve Tasavvuf Müziğinin önemli ismi Ahmet Özhan verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Maltepe, Yenikapı ve Beyazıt Meydanına kurduğu Ramazan Etkinlik alanında düzenlediği konserlerle ilahi, Türk Sanat ve Tasavvuf müziğinin güçlü isimlerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Yenikapı Sahiline kurulan Ramazan Etkinlik Alanında dün akşam tasavvuf müziğinin önemli ismi Ahmet Özhan sahne aldı. Teravih Namazı sonrasında başlayan konserde ünlü sanatçı eserleriyle hayranlarının kulaklarının pası sildi. Ramazan ayının manevi iklimine uygun birbirinden güzel ilahi ve tasavvuf müziklerini seslendiren Ahmet Özhan, vatandaşlara doyumsuz bir gece yaşattı. Yoğun katılımın olduğu konserde vatandaşlar yer yer ünlü sanatçıya eşlik ederken bazı vatandaşlar ise konseri telefonlarına kaydetti. Yaklaşık bir saat sahnede kalarak ilahi ve tasavvuf müziği eserlerini seslendiren Ahmet Özhan vatandaşlardan tam not aldı.

Ramazan etkinlik alanlarını gezmek için Afyon'dan geldiğini söyleyen Barış Aşçıoğlu, "İstanbul Büyükşehir Belediyesine yakışan güzel etkinlikler. Keşke diğer illerimizin tamamında böyle etkinlikler yapılsaydı. Ben özellikle Yenikapı ve Sultanahmet etkinlikleri için Afyon'dan gelmiştim. Yarın da Beyazıt Meydanında olacağım. Hem eşim hem ben Ahmet Özhan hayranıyız ve konser süperdi. Konseri seyrederken yaşadığımız duyguları tarif edemiyoruz" dedi.

Her gün farklı bir etkinlik alanını gezdiğini ifade eden Mehmet Gezegen, "Ahmet Özhan benim çocukluğumun sanatçısı. Ben şimdi sadece onu dinlemek için geldim. Vatandaşların Yenikapı etkinlik alanına gelmesini istiyorum. Daha önceki senelere göre bu sene daha güzel olmuş. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a ve ekibine teşekkürü bir borç bilirim" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ahmet Özhan Maltepe Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title