Haberler

Yalova'da 9. Delmece Yayla Şenlikleri Yapıldı

Güncelleme:

Yalova Valiliği, Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Teşvikiye Belediyesi işbirliğinde 9. Delmece Yayla Şenlikleri düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- 9. Delmece Yayla Şenlikleri'nden detay görüntü- AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel'in konuşması- Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin'in konuşması Yalova Valiliği, Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Teşvikiye Belediyesi işbirliğinde 9. Delmece Yayla Şenlikleri düzenlendi.AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Delmece Yaylası'nda yapılan şenliklerin açılışında yaptığı konuşmada Teşvikiye beldesinin bir doğa harikası olduğunu söyledi.Teşvikiye'de düzenlenen şenliğinin birincisinde AK Parti Yalova İl Başkanı olduğunu ve şuanda dokuzuncusu düzenlenen şenliğe milletvekili olarak katıldığını belirten Demirel, "Buraya bir Kent Ormanı'nı kazandırdık. Bununla birlikte şelaleler, dipsiz göl derken geliş ve gidiş istikametinde insanların bu yayla sayesinde Teşvikiye'yi daha iyi tanımasına vesile olundu" diye konuştu.Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin de bugün dokuzuncusunu düzenledikleri senlik sayesinde Türkiye'nin özeti olan Yalova'da kültürlerin kucaklaşmasını sağlamayı amaçladıklarını söyledi.Sivil Toplum Kuruluşları'nın şenliğe güzel katkı verdiklerini belirten Karatekin, şenlikte birlik ve beraberlik içinde herkesin kültürünü tanıtacağını ifade etti.Program kapsamında Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, protokol üyeleriyle beraber stantları gezdi. Daha sonra mehteran takımı gösteri yaptı, yerel sanatçılar şarkılar söyledi ve çeşitli gösteriler yapıldı. Şenlikler yarın sona erecek.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Fikri Demirel Teşvikiye Ak Parti Yalova Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title