Haberler

​Oscar'a Giderken: La La Land Şarkıyla Önde Gidiyor

Güncelleme:

Bu yılın Akademi Ödülleri'nde pek çok dalda adaylığı bulunan "La La Land", Spotify dinleyicilerinin kalbini çoktan kazandı.

Öyle ki La La Land'in soundtrack albümü, digital platformlar üzerinden bugüne kadar 170 milyondan daha fazla dinlendi. Hafta sonu gerçekleşecek Akademi Ödülleri öncesinde Spotify, Emma Stone, Ryan Gosling ve John Legen'in de içinde yer aldığı La La Land soundtrack albümü ile ilgili verileri açıkladı.

Soundtrack albümü içerisinde dinlenme trafiği en yüksek şarkı, filmin açılış sahnesi de olan City of Stars. Bu veriye göre, filmin soundtrack'inin yayınlandığı 9 Aralık tarihinden bu yana, her gün evi ile işi arasında gidip gelen Los Angeles'lılar, aynı dönemde trafikte geçirdiği sürenin yarısı kadar La La Land sountrack albümünü dinledi.*

Diğer veriler ise şöyle:

Damien Chazelle'nin new-age müzikal soundtrack albümü en büyük ilgiyi Amerika'da gördü. Albüm Amerika'dan sonra en çok İngiltere, Meksika, İspanya ve Brezilya'da beğeni topladı.
"City of Stars" 21 milyon dinlenme ile global olarak en çok dinlenen şarkı oldu.
Listenin tamamını aşağıda görebilirsiniz.
Teşekkürler

Global olarak en çok dinlenen şarkılar:
City Of Stars
Another Day Of Sun
Someone In The Crowd
Mia & Sebastian's Theme
A Lovely Night
Start A Fire
Audition (The Fools Who Dream)
Epilogue
Planetarium
Engagement Party
La La Land Soundtrack albümünün en çok dinlendiği ülkeler:
Amerika
İngiltere
Meksika
İspanya
Brazilya
Filipinler
Fransa
Almanya
İtalya
Endonezya

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Ryan Gosling Emma Stone Spotify Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title