Haberler

    57. Ankara Toastmasters Toplantısı - Anadolu Medeniyetleri

    Anadolu'da insanların toplu olarak yaşamaya başlamasıyla birlikte, devletler kurulmaya başlamış ve farklı medeniyetler birbiri ardına ortaya çıkmıştır.

    Anadolu'da insanların toplu olarak yaşamaya başlamasıyla birlikte, devletler kurulmaya başlamış ve farklı medeniyetler birbiri ardına ortaya çıkmıştır. Asırlarca devam eden bu devletler zinciri, Anadolu'nun yeryüzünün medeniyet beşiği olmasına sebep olmuştur.

    Karum'u ya da Gordion'u sadece alışveriş merkezi ismi sanıyorsanız mutlaka gelmelisiniz. Hitit'lerden Persler'e, Roma İmparatorluğu'ndan İyonlar'a kadar bizi ve bugünümüzü etkileyen bütün Anadolu medeniyetlerini konuşacağız bugün. Kazanan doğaçlama konuşmacısına ise küçük bir sürprizimiz olacak.

    Yıllardır dünyanın birçok ülkesinde üyelerinin topluluk önünde konuşma ve liderlik yeteneklerini geliştirmek için yapılanmış uluslararası Toastmasters organizasyonuna bağlı Ankara kulubü, 57. kez birbirinden güzel konuşmalarla sahne alıyor.

    Topluluk önünde konuşma yeteneklerinizi geliştirmek, birbirinden değerli konuşmacıları dinlemek ve bizlere eşlik etmek istiyorsanız, sizi de aramızda görmek isteriz.

    Hasan Yaşar

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Roma Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title