Haberler

55. Uluslararası Antalya Film Festivali Kortejle Başladı

55. Uluslararası Antalya Film Festivali kortejle başladıANTALYA - Bu yıl 55'incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali, geleneksel hale gelen kortej geçişiyle başladı.

55. Uluslararası Antalya Film Festivali kortejle başladı

ANTALYA - Bu yıl 55'incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali, geleneksel hale gelen kortej geçişiyle başladı. Sinemanın ve televizyon dünyasının birbirinden ünlü yıldızları Antalyalılarla buluştu. Kortej güzergahında saatler öncesinden beklemeye başlayan Antalyalılar ise, ünlüleri görebilmek ve fotoğraf çekinebilmek için adeta yarışa girdi.

29 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Uluslararası Antalya Film Festivali, kortej geçişiyle başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel kortej, sinemanın ve televizyon dünyasının birbirinden ünlü yıldızlarını Antalyalılarla buluşturdu. Saat 16.30'da Cam Piramit önünden başlayan kortej, Yüzüncü Yıl, Anafartalar (Güllük) Caddesi, Cumhuriyet Meydanı güzergahı üzerinden devam ederek, Işıklar Caddesi'nden sonra Fevzi Çakmak Caddesi'nde son buldu.

Caddelere akın ettiler

6 kilometrelik kortejde klasik otomobiller, kortej tırları, gezi otobüsleri ve festival temalı, özel tasarımlı araçlar yer aldı. Kortej güzergahında saatler öncesinden beklemeye başlayan Antalyalılar ise ünlüleri görebilmek ve fotoğraf çekinebilmek için adeta yarışa girdi. Korteje katılan Yavuz Bingöl, Şahnaz Çakıralp, Mehmet Özgür, Çaycı Hüseyin lakaplı Alparslan Özmol, İpek Erdem ve daha birçok ünlü, Antalyalıların yoğun sevgi gösterisiyle karşılandı. Sanatçılar kendilerine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara çiçekle karşılık verdi.

Yıldızlar geçidi

Geleneksel festivalde bu yıl da yıldız yağmuru yaşanıyor. 29 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival kapsamında iki Oscar ödüllü İranlı yönetmen Asghar Farhadi, dünyaca ünlü Macar yönetmen Bela Tarr, yönetmen Ferzan Özpetek, sinemada 20. yılını kutlayan Cem Yılmaz, Terminatör 3 filminin yıldızı Kristinna Loken, ABD'li oyuncu Eric Roberts gibi çok sayıda isim yer alıyor.

Kortejin ardından yıldızlar, açılışın düzenleneceği Cam Piramit'e geçti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title