Haberler

14 Şubat'ta Aşıkların "Ödül"ü Cengizhan Sönmez'den

Güncelleme:

TRT İstanbul Radyosu Türk Sanat Müziği ses sanatçısı Cengizhan Sönmez 'Ödül' adlı albümü ile müzikseverle tekrar buluşmaya hazırlanıyor.

Solo ve koro olarak sayısız konserler veren Sönmez, dönemin önemli sanatçıları ile çalışma imkanı bulmuş. 'Ödül' albümünde, söz ve müziği öğrencisi olduğu Yıldırım Gürses'e ait olan "Beni sevdiğini kuşlar söyledi" isimli esere de yer vermiş. 11 parçadan oluşan albümde, 1 Tamer Özkan bestesi, 2 anonim eser bulunuyor. Diğer 7 parça ise Cengizhan Sönmez imzası taşıyor.

Beni sevdiğini kuşlar söyledi, Şarkılar ağlar, Ödül, Sakın gibi aşk şarkılarından oluşan albümde; Tamer Özkan, Taşkın Sabah, Selim Çaldıran, Fırat Özbaylar gibi aranjörlerle çalışılmış. Tamer Özkan'ın direktörlüğünde Torojoz ve Maestro stüdyolarında kaydı yapılan albüm MSA Prodüksiyon etiketiyle çıkıyor.

14 Şubat'ta piyasada olacak 'Ödül', Türk müziğini aşıklar için liman yapmak iddiasında.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Cengizhan Sönmez Yıldırım Gürses İstanbul Kültür Sanat Haberler

500

Yorumlar (2)

Şafak Bayraks.bayrak57@hotmail.com:

Bu albüm; son zamanlarda çıkan en iyi sanat musikisi albümü olacaktır, olmuştur da..Cengizhan'ın besteleri genç yaşına rağmen olgun bir insanın uğraşları sonucu çıkmış bestelere benziyor, hatta aşmıştır da.Göreceksiniz bu albüm ses getirecek.3.ncü albümü merakla beklenecek.Ve iddaa ediyorum 3.ncü albümü ortalığı kasıp kavuracaktır.Allah yolunu yarveyar açık etsin ..Şimdiden albümü hayırlı olsun.Benim 1993 yılında yazdığım, Ayrıca, ATV de Türkiye birincisi olmuş ''SAKIN'' adlı şiirimi besteleyip, çok güzel yorumladığı için, teşekkür ederim. Sevgilerimle..

5
0
yanıtYanıtla
Nihat Balaknihatbalak@hotmail.com:

Cengizhan Hocamın imza attığı her iş mutlaka kaliteli olur.İlk albüm sonrası büyük merakla bekliyorduk bu albümü, bizler için tam bir ÖDÜL olacak.Hocam varolun sizi çok seviyoruz.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title