Haberler

Kula Kaymakamı Hakyemez Göreve Başladı

Kaymakamlar Kararnamesiyle Kula'ya atanan Kaymakam Hakan Hakyemez, yeni görevine başladı.

Kaymakamlar Kararnamesiyle Kula'ya atanan Kaymakam Hakan Hakyemez, yeni görevine başladı.

Kula'nın gelişimi için toplumun her kesimiyle görüş alışverişinde bulunacağını açıklayan Hakyemez, "Tarihi ve Doğal güzellikleri ile turizmdeki büyük potansiyeli ile bir marka olmuş Kula'da kaymakamlık yapmış olmak gerçekten çok büyük bir onur. İnşallah ben de bundan önceki arkadaşlarım gibi hizmet etmekten dolayı da büyük bir mutluluk duyacağım. Elimizden geldiği kadarıyla Kula'nın sorunlarını çözmeye çalışacağım. Kula'yı çok daha yükseklere çıkarmak için çalışmalarımızı arkadaşlarımız ile beraber sürdüreceğiz. Amaç Kula'ya, vatanımıza, insanımıza hizmet etmek. Biz vatandaşa hizmet için geldik. Bütün amacımız budur" dedi.

KAYMAKAM HAKAN HAKYEMEZ KİMDİR?

Samsun doğumlu olan Hakan Hakyemez ; ilk, orta ve lise eğitimini Samsun'da tamamladı. 1997 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Askerlik hizmetini 1998-99 yılları arasında Balıkesir Ordudonatım Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda yedek subay olarak yaptı. Kısa bir süre özel sektörde satış ve proje yöneticiliği yaptıktan sonra Maliye Bakanlığı'nda uzman yardımcılığı görevinde bulundu; bu görevi müteakip 2004 yılında kaymakamlık mesleğine intisap etti. 2005-2006 yıllarında İngiltere Exeter Üniversitesi'nde ingilizce eğitimi ve yurt dışı stajını tamamladı. Sırasıyla Samsun-Asarcık, Sinop-Durağan, Denizli-Güney kaymakam vekilliği ve Giresun-Çamoluk, Iğdır Aralık, Kastamonu-Küre kaymakamlığı görevlerini yürüttü. Bayburt Vali Yardımcılığı görevini sürdürürken Kula Kaymakamlığı'nı atanan Hakan Hakyemez iyi derecede İngilizce biliyor. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Hakyemez Samsun Kula Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title