Haberler

Kula'da Kutlu Doğum'a Coşkulu Kutlama

Kutlu Doğum haftası çerçevesinde Kula Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi coşkulu ve görkemli bir program düzenledi.

Kutlu Doğum haftası çerçevesinde Kula Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi coşkulu ve görkemli bir program düzenledi.

Okulun Konferans salonunda düzenlenen programa Kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve Kula'lılar yoğun ilgi gösterdi.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kur'an-ı Kerim Okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını Kula Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mastafa Aslan'ın yaptığı programda Kula Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin rol aldığı çeşitli etkinlikler yer aldı.

Okul Müdürü Aslan yaptığı konuşmada İmam Hatip Lisesi hakkında bilgi verdikten sonra "Ülkemizde eğitim kurumları içerisinde güzide bir yeri olan İmam - Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokullarına son yıllarda ilgi artmaya başladı. Bunun sonucunda bu okullarda öğrenci sayıları ve eğitim kalitesi hızla yükselmektedir. Bizler çocuklarımızı kendi hür iradeleriyle İslam'ı doğru anlayacak ve çağımızı doğru yorumlayarak istikbale güvenle bakabilecek bilgilerle donatma gayretindeyiz. Bu noktada sevgili Peygamberimizi ve O'nun hayatını iyi anlamak gerektiğinden hareketle bu programları düzenliyoruz." Dedi. Aslan "İncil'de Ahmet, Tevrat'ta Ahyed, Kur'an'da Muhammed ismiyle müsemma iki cihan güneşi Hz. Muhammed (S.A.V); Kur'an'ın ifadesiyle alemlere rahmet, müminlere şefkat ve merhamet kaynağı, güzel ahlak örneği, peygamberler silsilesinin son halkası, son dinin tebliğcisi, çözümsüz davaların hakemi, iyiliklerin emredicisi, kötülüklerin yasaklayıcısıdır. Tarihin seyrini ve hayatın akışını değiştiren bu eşsiz olay, dünyayı yerinden sarsan değişmelerin en büyüğü oldu" dedi

Ana temasını Peygambere duyulan sevginin oluşturduğu programda öğrencilerin okuduğu şiirler ve anlatımların yanı sıra, İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin performanslarının yoğun alkış aldığı program ilahilerin ardından salavatlarla son buldu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kula Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title