Haberler

'Küfürcü Vekil' İhraç Yolunda

AKP Myk, Feyzi İşbaşaran'ın, Tedbirli Olarak Kesin İhraç Talebiyle Müşterek Disiplin Kurulu'na Sevkine Karar Verdi.

AK Parti MYK, trafik polisleriyle tartışmaya giren Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran'ın, tedbirli olarak kesin ihraç talebiyle Müşterek Disiplin Kurulu'na sevkine oy birliğiyle karar verdi.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Feyzi İşbaşaran'ın, tedbirli olarak kesin ihraç talebiyle Müşterek Disiplin Kurulu'na sevkine oy birliğiyle karar verdi.

Çankaya'da trafik uygulaması yapan polislere tartışıp, daha sonra da aracının lastiklerinin polislerce kesilfiğini iddia eden AK Parti Elazığ Milletvekili Fevzi İşbaşaran'ın trafik çevirmesi esnasında görevli polislere ettiği küfür ve hakaretlerin görüntüsü yayınlanmıştı.

Görüntüler hem Başbakan Erdoğan'a hem de İçişleri Bakanı Beşir Atalay'a gönderilmişti..

İLK VUKUATI DEĞİL

Öte yandan Fevzi İşbaşaran 29 mart seçimlerinden önce başka bir küfür olayıyla daha gündeme gelmişti. Elazığ’ın Karakoçan İlçesi AK Parti İlçe Başkanı emekli imam Mehmet Emin Aşam, partisinin Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran’ın kendisini ölümle tehdit ettiğini, küfür ettiğini iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuş ve istifa etmişti.

Aşam, avukatı aracılığıyla Milletvekili İşbaşaran’ın kendisini ölümle tehdit edip küfür ettiği telefon konuşmasını da basın mensuplarına dağıtmıştı. Basında yayınlanan ve o dönem büyük yankı bulan kayıtlarda, Milletvekili Fevzi İşbaşaran rüşvet aldığını iddia edip, istifasını istediği emekli imam olan İlçe Başkanı Aşam’a galiz küfürler ediyordu.

-İŞBAŞARAN BANA TEBLİĞ EDİLEN BİR ŞEY YOK-

Öte yandan İşbaşaran, ANKA'ya yaptığı açıklamada, kendisine henüz bu kararın parti yöneticileri tarafından tebliğ edilmediğini belirterek, bu konuda İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın da her hangi bir telkinde bulunmadığını söyledi. (ANKA)

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title