Haberler

Kudüslü Yönetmenden Erdoğan'lı Mescid-i Aksa Filmi

Güncelleme:

Kudüslü genç yönetmen Muhammed Fatih'in hazırladığı Recep Tayyip Erdoğan temalı Mescid-i Aksa kısa film izleyenlerin tüylerini diken diken etti.

Birçok uluslararası festivalden ödülle dönen Kudüslü genç yönetmen Muhammed Fatih'in hazırladığı Recep Tayyip Erdoğan temalı Mescid-i Aksa kısa film izleyenleri duygulandırıyor. Muhammed Fatih'in görüntü yönetmenliğini yaptığı kısa film, 'Mescid-i Aksa'yı Erdoğan özgürleştirecek' vurgusuyla dikkat çekiyor.

FİLİSTİNLİ ÇOCUĞU KURTARIYOR

İsrailli bir askerin okul çantalı küçük bir çocuğa uyguladığı baskı üzerinden başlayan videoda, Erdoğan'ı canlandıran kişinin Mescid-i Aksa'ya gidişi gösteriliyor. Osmanlı vurgusuna atıf yapılan filmde fes figürü de öne çıkıyor. Kudüs'ün gündelik yaşamında İsrail askerlerinin Filistinlilere yönelik uygulamalarının anlatıldığı filmde, Erdoğan Mescid'i Aksa'ya girerken, Mehmet Akif İnan'ın "Mescid-i Aksa Şiiri"ni okuyor. Bu esnada Kudüs'te zaman dururken, şiirin sonunda Erdoğan başındaki fesi, İsrail askerinin elinden kurtarıp kucağına aldığı Filistinli çocuğa giydiriyor.

TÜYLERİ DİKEN DİKEN EDEN SAHNE

Kudüslü genç yönetmen Muhammed Fatih'in hazırladığı kısa filmde, Erdoğan'ın bir süre önce Medeniyet ve Şehirler Konferansı'nda okuduğu, Mehmet Akif İnan'ın 'Mescid-i Aksa Şiiri'nin ilk ve son dörtlüğüne yer verildi:

Mescid-i Aksa'yı gördüm düşümde
Bir çocuk gibiydi ve ağlıyordu
Varıp eşiğine alnını koydum
Sanki bir yer altı nehr çağlıyordu
Mescid-i Aksa'yı gördüm düşümde
Götür Müslümana selam diyordu
Dayanamıyorum bu ayrılığa
Kucaklasın beni İslâm diyordu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İsrail Kudüs Yaşam Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (38)

dmr:

ancak filimde olur.

5
75
yanıtYanıtla
GEMICI BILO:

HE VALLAHI TÜYLERIM TIKEN TIKEN OLDU!!! TAHMIN EDEIN BAKALIM NEREMDE KI TÜYLER??? :)))

7
71
yanıtYanıtla
MALATYAMobil-ANDROID:

Reis i bu yüzden seviyoruz...

53
6
yanıtYanıtla
digorlu:

rte seni sevmiyen ölsün gururum sun cihanda

38
15
yanıtYanıtla
tj:

reis öl de ölelim

33
15
yanıtYanıtla
PutinoMobil-IOS:

Verin gazı

15
28
yanıtYanıtla
Oytun:

Rte ile Yahudilerin arası iyi tabi kurtarır elbet :)))

5
36
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Çok duygulandım. Ama ah be kardeşim neden zamanında bizlere sahip çıkmadınız da gavurun oyununa geldiniz. Neden bu milleti bıçakladınız. Buradan ülkeyi bölmek isteyenlere sesleniyorum. Görün bunları. Gavur acımaz. Bugün kullanır yarın acımadan öldürür, hakkını ırzını gasp eder, çocuğunun önünü keser seni kendi ülkende yemeğe ilaca muhtaç eder. Gelin bu oyuna gelmeyelim. Gelin birlik olalım ve oyunu bozalım. Her dönem birilerinin maşası olmayın.

17
14
yanıtYanıtla
cimbomlu:

İSRAF VE GÖSTERİŞ KOKUYOR. GEMİ TİCARETİNİ DURDURSUNDA HELAL OLSUN DİYELİM BİLALİN

7
19
yanıtYanıtla
mert:

emperyalin kölesi olmuşsun. konu ney sen ne dersin aydın doğan her türlü ticaret, i yapıyor nedir sizde bu islam düşmanlığı azıcık zeka ya.

yanıt13
yanıt3
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title