Haberler

Küçük Yüzücüler Madalya ve Sertifikalarını Aldı

Bilecik Belediyesi tarafından yıllardır büyük bir başarı ile gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları Yüzme Kurslarında eğitim gören küçük yüzücüler, gerçekleştirilen kapanış töreninde madalya ve sertifikalarını aldı.

Bilecik Belediyesi tarafından yıllardır büyük bir başarı ile gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları Yüzme Kurslarında eğitim gören küçük yüzücüler, gerçekleştirilen kapanış töreninde madalya ve sertifikalarını aldı.

Bilecik Belediyesi Su Eğlence Dünyası'nda gerçekleştirilen törene katılan Belediye Başkan Vekili Nihat Can, kursiyerlerin madalya ve sertifikalarını vererek fotoğraf çektirdi. Burada kısa bir açıklama yapan Başkan Vekili Nihat Can, Bilecik Belediyesi tarafından son derece güzel ve başarılı bir çalışma gerçekleştirildiğini belirterek "Yaz boyunca çocuklarımızı böyle güzel bir faaliyet ile buluşturmada emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

"AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZIN YAZ MEVSİMİNİ VERİMLİ BİR ŞEKİLDE GEÇİRMELERİNİ SAĞLAMAKTIR"

Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları Koordinatörü Yeşer Karabulut ise, 2014-2015 Yaz Spor Okulları sezonunu bugün tamamladıklarını ifade ederek, "Bilecik Belediyesi bünyesinde yıllardır spor alanında güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Yaz Spor Okulları bünyesinde çocuklarımız, yüzme, basketbol ve tenis alanlarında güzel eğitimler aldı. Bu branşlarda yaklaşık 150 çocuğumuza hizmet verdik. Daha önceki bir araştırmada elde edilen bir veriyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Türkiye'de yaz mevsiminde her 10 çocuktan 8'i spor yapma imkanı bulamıyor şeklinde. Yani aslında bu çok kötü bir rakam. Ama bizler Bilecik Belediyesi olarak, sayın Belediye Başkanımız Selim Yağcı'nın çocuklarımıza sunduğu imkanlar ile yaklaşık 12 yıldır yaz mevsimini birçok spor dalında en iyi şekilde değerlendirme fırsatı buluyoruz" dedi.

"ÇOCUKLARIMIZIN KİŞİSEL VE FİZİKSEL GELİŞMELERİNE SAĞLAYACAK AKTİVİTELER YAPTIK"

Karabulut, amaçlarının çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmek ve onlara neşeli, eğlenceli bir akvitite sunmak olduğunu belirterek, "Bu noktada elimizden geleni en iyi şekilde vermeye çalışıyoruz. Ufak tefek eksikliklerimiz olduysa da kusurumuzu hoşgörün. Çocuklarımız bu yaz yüzme, tenis ve basketbolda uzman hocalarımız nezaretinde güzel bir eğitim aldılar. Böylece çocuklarımız kişisel ve fiziksel gelişimlerini sağlayacak aktiviteler yaptık. Bugün de yüzme alanında çocuklarımız arasında bir yarışma gerçekleştirdik. Amacımız onlara eğitimin yanında yarışma kültürünü de kazanmalarını sağlamak oldu. Bugün onlara madalya ve sertifikalarını verdik" dedi.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen tören sonunda Başkan Vekili Nihat Can, Yaz Spor Okulları Koordinatörü Yeşer Karabulut ve eğitmenler, kurslarda dereceye giren öğrencilere madalya ve sertifikalarını taktim ederken, duygu ve düşüncelerini aktaran öğrenci ve velileri de gerçekleştirilen aktiviteden duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür ettiler. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selim Yağcı Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title