Haberler

Küçük Yazar Hatice'nin İmza Günü Gerçekleşti

“Küçük Yazar Büyük Yazar” adlı kitabıyla okuyucuyla buluşan Ekrem Oba İlkokulu öğrencisi Hatice Şahin herkese örnek oldu.

"Küçük Yazar Büyük Yazar" adlı kitabıyla okuyucuyla buluşan Ekrem Oba İlkokulu öğrencisi Hatice Şahin herkese örnek oldu. Hikayelerden ve gündemdeki olayları hikayeleştirdiği anılardan oluşan kitabında büyüklere de çok büyük dersler veren Küçük Yazar Hatice, ileride büyük yazar olacağının sinyallerini verdi.

Eğitime verdiği desteklerle tanınan Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'nun katkılarıyla bastırılan kitap ilk günden yoğun ilgi gördü. Ekrem Oba İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Hatice Şahin'in, kalp içinde "Teşekkürler Öğretmenim" baskılı tişörtüyle öğretmenine büyük bir jest yapması dikkatlerden kaçmadı. "Küçük Yazar Büyük Yazar" adlı kitabın tanıtımı için düzenlenen programda ilk kitabını Arifiye Kaymakamı Mehmet Ünal için imzalayan Küçük Yazar Hatice herkes tarafından büyük ilgi gördü. Arifiye Kaymakamı Mehmet Ünal yaptığı açıklamada," Ortaya çıkan bu büyük başarı her türlü övgüyü hak ediyor. Daha ilkokul çağındaki bir öğrencinin kitap yazması takdire şayan bir olay. Bu güzel çalışmanın devamının gelmesini ve diğer öğrencilere de örnek olmasını diliyorum"dedi.

Ekrem Oba İlkokulu Müdürü Atilla Çetinkaya da 4.sınıf öğrencisi Hatice Şahin'i herkese örnek olacak bu büyük başarısından dolayı kutladığını belirterek," Küçük öğrencimizin yeteneğinin ortaya çıkarılmasında emeği olan öğretmenimizi kutluyorum. Eğitime her zaman büyük destek veren Arifiye Kaykamamız Mehmet Ünal başta olmak üzere, Belediye Başkanımız İsmail Karakullukçu'ya, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, öğrencilerimiz ve velilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Karakullukçu Arifiye Oba Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title