Haberler

Küçük İbo'dan AK Parti Efeler İlçe Başkanı Gökhan Ökten'e Ziyaret

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses’in meşhur ettiği ve Küçük İbo olarak bilinen İbrahim Küçük AK Parti Efeler İlçe Başkanı Gökhan Ökten’i makamında ziyaret etti.

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği ve Küçük İbo olarak bilinen İbrahim Küçük AK Parti Efeler İlçe Başkanı Gökhan Ökten'i makamında ziyaret etti.

Aydın Germencik İlçesi'nde düzenlenen bir programa katılan ve programdan sonra yaklaşık 5 yıldır arkadaş oldukları AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten'i ziyaret ettiğini belirten sanatçı İbrahim Küçük, askere gitmek için hazırlık yaptığını ve önümüzdeki ay asker olacağını söyledi.

İbrahim Küçük ile yaklaşık 5 yıl önce tanıştıklarını belirten AK parti Efeler İlçe Başkanı Gökhan Ökten, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bundan sonra yapacakları programda aynı zamanda arkadaşı olan sanatçı İbrahim Küçük'ü davet edeceklerini belirterek "İbrahim, küçük olarak ortaya çıktı. Artık büyüdü. Yine küçük İbo olarak biliniyor ama, önümüzdeki ay askere gidecek. Askere gidinceye bir program yapamasak da teskereden sonra düzenleyeceğimiz bir programla Aydın'da kendisini sahnede ağırlamayı düşünüyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Tatlıses Germencik Ak Parti Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title