Haberler

Kto'da Bayramlaşma

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, oda üyeleri ile bayramlaştı.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, oda üyeleri ile bayramlaştı.

Oda binasında düzenlenen bayramlaşmada konuşan KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "Sağlık ve sıhhat içerisinde geçirdiğimiz Ramazan ayı süresince ibadetlerimizi yaptık ve neticesinde ulaşmış olduğumuz Ramazan bayramını da huzur içerisinde yaşıyoruz. Bu huzur içerisinde yaşadığımız bayramın buruk olmadığını söylemek doğru olmaz. Çünkü İslam aleminin içerisinde bulunmuş olduğu durum gerçekten bizleri çok üzmekte ve ümit ediyoruz ki kısa süre içerisinde İslam aleminin içerisinde bulunduğu durum düzelir diye temenni ediyoruz. Bu Ramazan ayının ve kutlamakta olduğumuz Ramazan bayramının bu kurtuluşa vesile olmasını özellikle temenni ediyorum. Tüm üyelerimizin, hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan bayramını tebrik ediyorum. Nice bayramlarda sağlık ve sıhhat içerisinde hep beraber olmayı ümit ediyorum. Bundan sonra ki süreçte Kayseri Ticaret Odası olarak üyelerimize menfaat sağlamak, üyelerimizin işlerini yaparken daha iyi yapmaları noktasında şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışkan bir şekilde ve seri bir şekilde çalışmaya devam edeceğimizi özellikle belirtmek istiyorum" dedi.

Koalisyon hükümetinin kurulması gerektiğini söyleyen Başkan Hiçyılmaz, "Biz iş dünyası olarak 7 Haziran'da yapılmış olan seçimlerde üzerimize düşen vazifeyi yaptık. Sandığa gittik ve oylarımızı kullandık. Neticesinde çıkmış olan tablodan siyasi partiler kendi aralarında anlaşmak, görüşmek suretiyle bir koalisyon hükümeti kurmak noktasında olması gerekiyor. Hangi parti hangi parti ile koalisyon kurar ve hangi hükümet kurulur bunlar bizim dışımızda bir olay. Biz iş dünyası olarak biran önce bir koalisyon hükümetinin kurulup belirsizlikten kurtulmak gerektiğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

"AK PARTİLİ VEKİLLERDEN KTO'YA ZİYARET"

Öte yandan, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Kemal Tekden, Havva Talay Çalış, Ahmet Doğan ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahid Özden, KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ı ziyaret ederek, bayramlaştı. KTO'nun çalışmaları hakkında vekillere bilgiler veren Hiçyılmaz, oda üyelerinin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Burada oda ve meclis üyeleri ile bayramlaşan AK Parti Kayseri milletvekilleri, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Hiçyılmaz Ak Parti Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title