Haberler

Kso'dan Bayır-bucak Türkmenlerine Yardım

Daha önce Irak Türkmenleri ile Bayır-Bucak Türkmenlerine acil ihtiyaçlarından dolayı birer TIR gıda yardımı gönderen Konya Sanayi Odası (KSO)’nın Bayır-Bucak Türkmenleri için ikinci yardım aracı da yola çıktı.

Daha önce Irak Türkmenleri ile Bayır- Bucak Türkmenlerine acil ihtiyaçlarından dolayı birer TIR gıda yardımı gönderen Konya Sanayi Odası (KSO)'nın Bayır-Bucak Türkmenleri için ikinci yardım aracı da yola çıktı.

KSO Başkanı Memiş Kütükcü, KSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Bozkurt Çağlayan ve AFAD İl Müdürü Yıldız Tosun tarafından uğurlanan KSO'nun insani yardım aracı, AFAD aracılığıyla Bayır-Bucak Türkmenlerine ulaştırılacak.

Konya Valiliğinden alınan izinle başlatılan yardım kampanyası ile Bayır-Bucak Türkmenlerine Konyalı sanayicilerin yardım elinin bir kez daha uzatıldığını söyleyen Konya Sanayi Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü, kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti. Suriye'de yaşanan insanlık dramını üzüntüyle takip ettiklerini dile getiren Kütükcü, yaşananların bir an önce son bulmasını temenni ederek, "Dileriz ki, herkes evine, yuvasına en kısa zamanda kavuşur. Vatansızlığın ne olduğunu, bu olaylar bize en yakın şekilde gösteriyor. Dolayısıyla kardeşliğimizin, birliğimizin, dirliğimizin ne kadar kıymetli olduğunu hepimiz bu vesileyle bir kez daha görmeliyiz. Ülke olarak vatan birliğimize, kardeşlik birliğimize, gönül birlikteliğimize daha fazla sahip çıkmamız lazım" şeklinde konuştu.

AFAD İl Müdürü Yıldız Tosun ise, Konya Sanayi Odasına ve Konyalı sanayicilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yıldız Tosun Bucak Irak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title