Haberler

Kozlu Belediyespor, İnegöl Gençlergücüspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele eden Kozlu Belediyespor deplasmanda oynayacağı İnegöl Gençlergücüspor maçı hazırlıklarına başladı.

Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele eden Kozlu Belediyespor deplasmanda oynayacağı İnegöl Gençlergücüspor maçı hazırlıklarına başladı.

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları İnegöl Gençlergücüspor maçı hakkında değerlendirmede bulunan Kozlu Belediyespor Antrenörü Bülent Öztürk, "Bu hafta bizim için tekrar kritik bir viraj. Artık hep virajlarla dolu bir sezon geçiriyoruz. Çünkü her hafta önem taşıyor lig. Haftalar ilerledikçe daha önemli hale geliyor müsabakalar. Bu hafta da İnegöl Gençlergücü deplasmanına gideceğiz. Rakipte konumu onlarda düşmemeye oynuyorlar. Bizde Kilimli ile bir yarış içerisindeyiz. O yüzden bizim bunu mutlaka kazanmamız gereken bir müsabaka deplasmanda da olsa. Zaten bu niyetle bakıyorum bütün müsabakalara. İçerde ya da dışarıda olması pek önemli değil, maçı kazanmak ya da puan ve puanlar almak açısından bizim için çok önemli müsabakalar. İnşallah oradan istediğimiz sonucu alıp dönmek istiyoruz. Genç, koşun bir ekibiz ama avantajı olduğu kadar dezavantajlarını da yaşadık şu iki maçta. İki müsabaka kaybettik. İnşallah bu maçta galip gelip döneceğiz diye tahmin ediyoruz. Şuanda cezalı oyuncumuz yok. Hamit'de var bir sakatlık. Adalesinde bir yırtık var. Onun haricinde sakat bir oyuncumuz yok" dedi.

Ayrıca, Kozlu Belediyespor BAL Lig'de 9. sıra ve 21 puanı bulunuyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kozlu Belediyespor İnegöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title