Haberler

Kozan'da Yaz Kursları Açıldı

Kozan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği yaz kurslarının başladığı bildirildi.

Kozan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği yaz kurslarının başladığı bildirildi.

Kozan Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, çocukların ve gençlerin yaz tatillerini daha verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla planlanan çalışma kapsamında, erkekler için futbol yaz okulu, kızlar için basketbol ve halk oyunları kursları açıldı.

Kursların açılış töreninde konuşan Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, küçük sporculara tavsiyelerde bulunarak hayatın her döneminde spora önem verilmesi gerektiğini vurguladı.

Öztürk, Kozan Belediyespor tesislerindeki etkinlikteki futbol maçında başlama vuruşu yaparak, yaz kurslarına start verdi.

Etkinliğe, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz, Kozan Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Atıcı ile genç sporcuların yakınları katıldı.

Kozan Belediyespor tesislerinde başlayan ve iki ay sürecek futbol yaz okuluna 300 sporcunun başvurduğu, kursun haftanın 4 günü 2 grup halinde ikişer gün süreceği, Kozan Belediyesi SODES Gençlik Merkezi'ndeki basketbol ve halk oyunları kurslarının ise 20'şer kursiyerle başladığı ve 2 ay süreceği kaydedildi.

Kaynak: AA / Yerel

Musa Öztürk Kozan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title