Haberler

Koyulhisar Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Koyulhisar Ziraat Odası olağan genel kurulu yapıldı.

Koyulhisar Ziraat Odası olağan genel kurulu yapıldı.

Koyulhisar Ziraat Odası'nda 2014 yılı Aralık ayında yapılan delege seçimlerinin ardından genel kurul Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Ziraat Odası Başkanı Vedat Canan'ın faaliyet raporunu ve çalışmalarını anlattığı sunumunun ardından gerçekleştirilen seçimlerde mevcut Başkan Vedat Canan'ın listesi yeniden oda yönetimine seçildi.

Canan yaptığı açıklamada "2015 Yılı İçerisinde Kelkit Vadisi üzerinde sebze yetiştirmekte olan köylerimiz için özellikle Koyulhisar Domatesi yetiştiricilerine domatesin Ağustos ayı sonunda çıkması ve sezonun kısa olması nedeni ile sera projelerimiz hazırlanmış olup, 500 metre kare seralarla çiftçilerimize 2015 yılı Mart ayı sonuna kadar yapılamasını ve bu sene domates üretimini bu seralarda yapmayı planlamaktayız. 2015 Yılı içerisinde Koyulhisar Domatesini markalaştırılması gerektiği marka yapabilmemiz için ziraat odası olarak gerekli çalışmaları başlattık." dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Koyulhisar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title