Haberler

Köylülere Sağlık Taraması

Tarsus Anıt Lions Kulübü ile Çağ Üniversitesi Öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Ortaklaşa Hazırladıkları Projede İlçeye Bağlı Meşelik Köyü Sakinleri ve Çocukları Sağlık Taramasından Geçirildi

Tarsus Anıt Lions Kulübü ile Çağ Üniversitesi öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında ortaklaşa hazırladıkları projede ilçeye bağlı Meşelik köyü sakinleri ve çocukları sağlık taramasından geçirildi.

Anıt Lions Kulübü Başkanı Gülfem Özyiğit, Çağ Üniversitesi'nde eğitim gören Funda Kotan, Betül Koçyiğit ve Funda Şahin adlı öğrencilerin hazırladıkları 'Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında, Tarsus'un Meşelik köyüne yardım elini uzattıklarını bildirdi.

Özyiğit, köy ilköğretim okulunda okuyan öğrenciler ve ailelerini Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı Duran Yalçın, Kadın Hastalıkları Uzmanı ve Tarsus Kadın Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Ersay Elçin ile Çocuk Hastalıkları uzmanı Bahar Özcan'ın sağlık taramasından geçirdiklerini söyledi.

Gülfem Özyiğit, sağlık, sosyal ve kültürel alanlarda karşılıksız hizmet vermeye devam edeceklerini belirterek, 'Kulüp olarak Meşelik köyü ilköğretim okulu öğrencilerine ders araçları, kırtasiye malzemeleri, kütüphane için çok sayıda kaynak kitap, yiyecek ve içecek armağan ettik. Eğitime verdiğimiz desteği sürdüreceğiz' dedi.

(SÖ-DLK-ÜNS) - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title